Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

trza ją tak długo "miętolić" rozgrzewając w łapkach az bedzie ok;-) wiem ,ze dasz rade 

na mecz rugby w Dublinie na Aviva Stadion
Anglia-Irlandia
Jakieś takie ważniejsze rozgrywki
Nie wiem,bo ogólnie się rugby nie interesujemy ale szkoda było nie wykorzystać:-)

Właśnie P dzwonił,że Radkowi banan z buzi nie schodzi:-):-)Fajno,niech się za darmo pobawią:-)I okazuje się,że te bilety to nie takie zwykła a takie "lepszejsze".Jakby loża dla VIP-ów,za sobą mają restaurację i dobry widok na murawę:-)Ale się udało z tymi biletami:-)
Przeca jak się długo trzyma w rękach,ogrzewa i miętoli to raczej nie powinno mięknąć a twardnieć

leże pod stołem i kwicze ze śmiechuPrzeca jak się długo trzyma w rękach,ogrzewa i miętoli to raczej nie powinno mięknąć a twardnieć![]()

;-)
a z rana nawet taka galanta pogoda sie zapowiadala...myslalam ze pranie na dwor wyrzuce a tym czasem jeszcze kisi sie w pralce bo nie wiem co z nim zrobic
B
Margaritta ...Ty,Ty nie wiesz?Przeca jak się długo trzyma w rękach,ogrzewa i miętoli to raczej nie powinno mięknąć a twardnieć

, a jeszcze @ mi się zaczęła i jestem nie do życia. Mieliśmy jutro do Malahide jechać na Salute, ale coś czuję, że nic z tego nie będzie

Byłam już dwa razy na tym,zawsze to jakoś inna opcja spędzenia niedzieli
Ale nie wiemy w sumie,zależy od pogody i naszych humorów
Ty w zeszłym roku też się wybierałaś i w końcu do Dublina chyba pojechaliście?Za to Lubiczanka była
A tak w ogóle to gdzieś Ty,kobieto?