reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam.
A ja własnie koncze jeść śniadanko.Igorek zjad mleczko i zasnął,trzeba zaraz wykorzystać moment i iść umyć włosy.Pogoda mnie wkurza:wściekła/y:.
Didi udanej imprezki.
Marcysiu STO LAT dla synusia.:-)
Miłej soboty:tak:

reklama
Bry:-)

Uff,siadłam:tak:
Od rana sprzątanie,pranie itp.,itd.
P oczywiście od rana był w pracy,ale się postawił bo miał cały dzień dybać a o 12:00 skończył bo powiedział,że ma inne plany na sobotę:-)
Otóż kupując telefon w O2,w zeszłym tygodniu dostał za darmo dwa bilety warte w sumie 100E:szok: na mecz rugby w Dublinie na Aviva Stadion:tak:Anglia-Irlandia:tak:Jakieś takie ważniejsze rozgrywki:tak:Nie wiem,bo ogólnie się rugby nie interesujemy ale szkoda było nie wykorzystać:-)
No i zabrał P Radka i pojechali,Radek cały tydzień przeżywał,a jaki grzeczny był:-D:-D:-DWłaśnie P dzwonił,że Radkowi banan z buzi nie schodzi:-):-)Fajno,niech się za darmo pobawią:-)I okazuje się,że te bilety to nie takie zwykła a takie "lepszejsze".Jakby loża dla VIP-ów,za sobą mają restaurację i dobry widok na murawę:-)Ale się udało z tymi biletami:-)
Margaritta ...Ty,Ty nie wiesz?:szok:Przeca jak się długo trzyma w rękach,ogrzewa i miętoli to raczej nie powinno mięknąć a twardnieć:-D:-D:-D
O,mlekopij sie obudził:-)Leca...;-)

Ostatnia edycja:
Przeca jak się długo trzyma w rękach,ogrzewa i miętoli to raczej nie powinno mięknąć a twardnieć:-D:-D
leże pod stołem i kwicze ze śmiechu :rofl2::rofl2::rofl2:
Tichonku toż Ci się udało :-D:-D:-D

Nie no serio, "coś" chyba się dodaje... No bo jak jest "rzadkie" to mąki ziemniaczanej trzeba sypnąć... Kurde a jakby tak oliwy ciupke dodał? eee chyba nie, bo bedzie się wszystko tłuścić:confused2:

Ale się obżarłam sernikiem :cool2:

Tichonku no to faktycznie wam sie udalo z tymi biletami,no i mlody jaki szczesliwy...:-D;-)

U mnie wlasnie tak leje ze swiata nie widac:no:a z rana nawet taka galanta pogoda sie zapowiadala...myslalam ze pranie na dwor wyrzuce a tym czasem jeszcze kisi sie w pralce bo nie wiem co z nim zrobic:rofl2:

B
Margaritta ...Ty,Ty nie wiesz?:szok:Przeca jak się długo trzyma w rękach,ogrzewa i miętoli to raczej nie powinno mięknąć a twardnieć:-D:-D:-D

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

A z biletami super:-)

Ja posprzątałam, ciasto na pizzę zrobiłam i padam:confused2:, a jeszcze @ mi się zaczęła i jestem nie do życia. Mieliśmy jutro do Malahide jechać na Salute, ale coś czuję, że nic z tego nie będzie:no::confused2:

dziendobry

u mnie sloneczko wyszlo ale wiatr taaaak wieje ze glowy urywa:crazy::crazy:

tichonek nio sie usmialam:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:

barmanko nio dam znac jak sie tylko dowiem tzn w poniedzialek podzwonie po salonach i bd wiedziec jakie tu ceny maja

gastone a coz to sie stalo ze humorek niedopisuje

Zapewne juz taki temat na forum byl ale wy tyle piszecie ze niesposob odlalesc dlatego spytam: otoz slyszalam ze sa takie dekodery i karty ze odbiera sie wszystkie dostepne kanaly i nie ma w tym abonamentu.... nie wiem dokonca o co to chodzi ale to ani polsat ani cyfra czy 'n' Moze cosik wiecie na ten temat Mam nadzieje ze nie namotalam zbytnio:sorry::sorry:

milej soboty

Asieńko też tak myślę czy się jutro do Malahide nie wybrać:tak:Byłam już dwa razy na tym,zawsze to jakoś inna opcja spędzenia niedzieli:sorry:Ale nie wiemy w sumie,zależy od pogody i naszych humorów:-DTy w zeszłym roku też się wybierałaś i w końcu do Dublina chyba pojechaliście?Za to Lubiczanka była:tak:A tak w ogóle to gdzieś Ty,kobieto?:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry