reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo,
wiecie o której wstało moje dziecie? :szok: o 8,45 :tak: poszedł spać o normalnej godzinie. Ledwo ślepia otworzył i już chciał na ogród wychodzić :eek: przeforsowałam śniadanko i zabawę z Zhu Zhu. A ja zaraz do kuchni bo eghm 'mam tyły'

Lubiczanka jak dziś się czujesz?
U mnie wcale nie lepiej, na zewnątrz nic nikomu nie pokazuję.. Co do moich podejrzeń, cóż, coraz bardziej przekonuję się że mam rację.

Aurelia, Ty chyba pisałaś że kupiłaś te bucikociapetki o których pisałam :-) pochwal się jakie kupiłaś :tak: Te nasze nam się teraz przydadzą na trampolinę :tak:
Niesłowną koleżanką się nie przejmuj, odwdzięczysz się jej tym samym :evil::evil: Plus to taki że masz już posprzątane. Bo ja to nie dosyć że na zakupy to jeszcze sprzątanie mnie czeka. Sssssied nie wiem na którą się wyrobię :growl:

Dzindusia, ja pójdę na górę to przywlokę tą odżywkę i spisze Ci nazwę. Widziałam że są na allegro bo polecałam ją też dla mojej sąsiadki. Być może salon by sprowadził ją dla Ciebie...
A jak długo siedziałam... Sporo, myślę że ponad 4 godz z nakładaniem farby. Dokładnie nie pamiętam. Tak jak pisałam dziwne uczucie jak Ci kolor ściągają, bo to wygląda jakby robili Ci ręczne pranie z włosów.

Ewelcia, udanej imprezki na panieńskim. Doprowadź się do porządku może co wychaczysz :-D

Katrina, o której Twój bossiu wstaje? O widzisz farciare jedną - do poniedziałku ma jeszcze off, nie za dobrze Ci :sorry::-p

Tabasia, na dziś mam jeszcze naleśniki. Bo ja niestety z tych co nie potrafią/nie umieją robić tyci porcji :confused2: Ja to bym się nadawała z gotowaniem czy pieczeniem dla Pułku Ułańskiego :confused2:

Hihi, cieszę się że mój kolor włosków stał się dla Was inspiracją na zmianę image :tak::-):-)

reklama
Barmanko a moj wstal dzis o 7:baffled::baffled::baffled:ale wczoraj o 9:-)...ja takie skarpetki,czy jak wy to nazywacie skarpetobuty...bucikociapetki :-D:-D:-D...Kupowalam w H&M w Newbridge bo w Carlow nie ma tego szopa...i byla wtedy jakas przecena i jakos tanie kupilam....
Bardzo fajne,Szym lubil w nich chodzic!
aaa no musze sie doprowdzic....nie ma to tamto;-):-D

zimno na dworze jak cholera:baffled:wynioslam pranie zeby doschlo i trza sie za jakies prasowanko zabrac,zeby mi zn ow nie kwitlo ze 3 dni;-)

Bry:-)
My jak zwykle pospaliśmy do 9:00:-)Tzn.Radek ciągnie dalej,P w pracy a ja z Mattem urzędujemy:-D
Pogoda się zapowiada nieźle:tak:
Lubiczanko mam nadzieję,że dziś humor lepszy:sorry:
Barmanko Tobie życzę,żeby szybko powrócił:sorry:Może serniczek z lekka pomoże?;-)
Mój Radek dżemu do ust nie weźmie:no:,naleśnika zresztą też.Tendencja zwrotna na sam widok:confused2:Tak samo z plackami ziemniaczanymi..Boszsz za moich czasów to były najlepsze rarytasy dla dziecka a ten co?!:wściekła/y:
Odkurzyć by się przydało,o myciu podłóg nie wspomnę:sorry:
A żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce:baffled:

witajcie:-)
U nas dzis busy dzien sie zpowiada, musze cala chatke posprzatac, zrobic obiad na wieksza liczbe, bo sie kuzynka z mezem zapowiedzieli :)Z jakas niespodzianka przyjada:confused::confused:moze w ciazy wkoncu:-)bo sie staraja i staraja;-).Pozniej jeszcze torta musze piec mojemu starszakowi bo jutro imprezka:tak:wrrrrrrr chyba dzis w kuchni bede nocowac :baffled:
nic spijam kawke i lece,
milego i slonecznego dnia kobitki:-)

Hej.
Ja dziś wstałam ok.8.Pranie sie kreci,jedno juz wywiesiłam na ogród.Domek troche ogarnełam,teraz siedze i mojego głodomorka karmie.
Pogoda jak narazie oki.wychodzi słoneczko.By mógł być ładny wekeend:tak:.
Ewelcia udanej imprezki.
Lubiczanko jak tam humorek?
Barmanko aby Ci sie poprawił humorek.
Dziewczyny widze szalejecie z farbowaniem włosów.
Miłego Dzionka i słonecznego.

dziendobry:-):-)

u mnie sloneczko pieknie swieci ale co z tego jak zimno okrutnie................... mam dosc tej pogody:confused2::confused2: zwariowac mozna

barmanko kurcze dlugo strasznie 4 h - nie lubie tak siedziec no ale cierp cialo jak chcialo Zaraz dzwonie sie umuwic:tak::tak: jak znajdziesz ta odrzywke to daj znac zebym sie w nia zaopatrzyla

aureliamarcel nio to faktycznie panienski srednio udany skoro sama musialam go organizowac.... pewnie liczylas na jakies niespodzianki i atrakcje:rofl2::rofl2: ale co tam - bylo minelo:-p

milego dzionka :-):-)

Barmanka jak sie maly na skakal wczoraj to i pospal :tak: tez malemu kupie potem :-D poprawy nastroju zycze :tak: mialas fotki wkleic z trampolinka:-p
Ewelcia ile placilas za te butki, ja kupilam za 4,50 :tak:

chwale sie :-p
IMG_4920.jpg

reklama
Witam
Pogoda iście letnia :-D:-D
Zaraz szybko zupkę ugotuję i mykam na plac zabaw :tak:

Ewelcia wymyśliłaś już co na panieński?

Ja swojego nie miałam :eek:
Sama nie wiem dlaczego :szok::-D
Może dlatego,że skromny ślub cywilny,a kościelny jeszcze skromniejszy :rofl2:

aureliamarcel fajniusie te skarpetusie,w H&M też były,ale nie takie ładne.
Muszę się jeszcze raz do tego sklepu w Rathcoole wybrac bo mają tam śpiochy fajne. :tak:

Barmanko czyli w sumie wyszło perfect z trampoliną :-D
Oby młody jak najdłużej cieszył się zabawką ;-)

marcysiu nie przemęcz się w tej kuchni ;-)

Lubiczanko hop hop??

Antek chyba dziś wszystkie dzieci pobił jeśli chodzi o spanie...do 10:45 :szok::-D
No cóż,zostały mu jeszcze tylko dwa dni spania,w poniedziałek budzik będzie dzwonił o 7:15 Witaj szkoło :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry