reklama

Mamy z Irlandii!!

didi wszystkiego naj naj

aureliamarcel kolezanka mieszka pod limerick:-(:-( wiec to raczej nie jej karty Ma na imie agata

anineczko wlasnie sie zastanawialam nad dekoloryzacja w salonie Musze sie dowiedziec jak to dokladnie wyglada i ile trwa bo nie cierpie siedziec pol dnia u fryzjera:baffled::baffled:

kasiuleczka rany sliczny ten kolorek Mnie chodzi po glowie cos w tym stylu ale zeby bardziej w fiotel wpadal a nie w czerwien.............................

no i teraz bedzie chodzil za mna ten fryzjer:laugh2::laugh2:

reklama
Ewelcia a no cos słyszalam:-( kumpela mowila ze go w kanale (rzece) znalezli. ponoc bardzo spokojny, jak wypil to w domu, byl tu sam a rodzinka w pl :-( dlatego garda nie wykluczala osob trzecich.. echh

tez gazetke kupic musze..

Bry:-)
Się nacieszyłam przedwczoraj netem:sorry2:...jakieś 7 godzin i szlag go trafił:baffled:
Wczoraj zgłosiliśmy i chcieli fachowca w przyszły wtorek przysłać:szok:Ale P powiedział,że w takim razie dziękujemy za ich usługi i kolo nas jako priority wcisnął na dziś:-)Okazało się,że router się zbuntował i teraz ma być już dobrze,oby:dry:

Tichonek-jaka słodka Miniaturka Radzia:)

Tichonku jestes:-D:-D:-D:-D....myslalam ze \Cie juz na ament wcielo:cool2:...a Mateuszek Twoj to taki facio sie zrobil sliczny...i jaki do Radzia podobny...a Radzio do taty to wiec Matt tez:cool2:a podobno mial byc tyaki do Ciebie podobny:huh::wink::oo::oo:
Był na początku:baffled:Bardzo był podobny do mojej bratanicy i ogólnie wszyscy mówili,że do Przemka słabiej podobny niż do mnie ale się dziecku odwidziało:wściekła/y:Teraz robi się do Radka podobny,mam nawet zdjęcie Radka jak mial trzy miechy i podobni są jak bracia:-D:-D:-D
Trza trzecie robić,żeby mieć "swoje":-D:-D

Cmok dla kopii Radka- no ni jak nie podobni do Ciebie :sorry2:
Spadaaaaaj!!!:-D
didi Najlepszego dla Cię

Lubiczanko OMG!Dominisia już miesiąc skończyła?!:szok:Całusek dla niej:tak:
Dla prawie rówieśniczki mojego Matta-Lenki Anii też buziaki:-)

Anineczko weź mnie nie wk.....:wściekła/y:Domek śliczny:tak:,nie powiem,że nie zazdroszczę bo bym słamała:dry:I jeszcze jaccuzi:crazy:

Ostatnia edycja:
o rany lapy mam do ziemi,poszlam po mieso a wrocilam z dwoma siatami:wściekła/y:
az mi sie trzesá:szok:
Dzindusia na moich wlosach odrazu po zafarbowaniu mam takie wlasnie we fiolet wchodzace a po kilku myciach schodzi no i mam wlasnie takie czrwono kasztanowe. Ale jesli sie nie myle to z Loreala majá kolor plum bo raz sobie robilam.
Anineczko no z tym przedszkolem i wyjazdem mam problem bo mloda zaczyna 5 wrzesnia pochodzi dwa tygodnie i bedzie miala przerwe dwutygodniowá ehhhh no i ja tak wybije z rytmu:baffled:oby po powrocie zadnych problemów nie bylo.
buahhh moja tez czasem teletubisie oglada ha ha

Ps.:Znalazłam te fotki Radka,pierwsza jak miał 2 miesiące,druga jak był w wieku Matta :-D
Trochę słabe kopie bo to z fona:baffled:

Załączniki

• DSC00100.jpg
    DSC00100.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC00101.jpg
    DSC00101.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 53
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama