didi wszystkiego naj naj
aureliamarcel kolezanka mieszka pod limerick:-
-( wiec to raczej nie jej karty Ma na imie agata
anineczko wlasnie sie zastanawialam nad dekoloryzacja w salonie Musze sie dowiedziec jak to dokladnie wyglada i ile trwa bo nie cierpie siedziec pol dnia u fryzjera

kasiuleczka rany sliczny ten kolorek Mnie chodzi po glowie cos w tym stylu ale zeby bardziej w fiotel wpadal a nie w czerwien.............................
no i teraz bedzie chodzil za mna ten fryzjer

aureliamarcel kolezanka mieszka pod limerick:-
anineczko wlasnie sie zastanawialam nad dekoloryzacja w salonie Musze sie dowiedziec jak to dokladnie wyglada i ile trwa bo nie cierpie siedziec pol dnia u fryzjera

kasiuleczka rany sliczny ten kolorek Mnie chodzi po glowie cos w tym stylu ale zeby bardziej w fiotel wpadal a nie w czerwien.............................
no i teraz bedzie chodzil za mna ten fryzjer

...jakieś 7 godzin i szlag go trafił
Ale P powiedział,że w takim razie dziękujemy za ich usługi i kolo nas jako priority wcisnął na dziś:-)Okazało się,że router się zbuntował i teraz ma być już dobrze,oby

...a Mateuszek Twoj to taki facio sie zrobil sliczny...i jaki do Radzia podobny...a Radzio do taty to wiec Matt tez

Teraz robi się do Radka podobny,mam nawet zdjęcie Radka jak mial trzy miechy i podobni są jak bracia

a teraz jest mamusi