aureliamarcel
Fanka BB :)
Asienka no wlasniew sie kapnelam ze przeciez jest wpisany w paszport
chyba se 2 kawe zrobie bo cos nie kontaktuje

chyba se 2 kawe zrobie bo cos nie kontaktuje

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dranissimo jeśli tak jest to faktycznie dużo zachodu,dlatego ja pesel będę wyrabiała w ambasadzie Polskiej przy okazji wyrabiania paszportu![]()

aniaa83, no nie mow, ze nawet nie zdaze Malej zarejestrowac!Ja tak naprawde to bede w domu tylko pare dni... Ta "£$%%^& polska biurokracja! Watpie, zeby u nas poszli na pelnomocnictwo, bo juz kilka miesiecy czekam na swoj nowy dowod i wszytsko musze robic osobiscie, a to trwa...
Napisz mi prosze, jakie papoiery stad trzeba zawiezc na becikowe? :-)

Teraz jak pojade to w koncu odbiore owy
Ja jakbym pracowala w takim urzedzie, to bym wszytskim na reke szla. Uwazam, ze ludzie maja za duzo na glowie, zeby jeszcze takimi sprawami robic im pod gorke!anineczko Ja jakbym pracowala w takim urzedzie, to bym wszytskim na reke szla. Uwazam, ze ludzie maja za duzo na glowie, zeby jeszcze takimi sprawami robic im pod gorke!
babka powiedziala nam ze bedzie to trwalo okolo 3 miesiecy a co do dokumentow ktore trzeba zlozyc to czytalam ze dziewczyny Ci odpowiedzialy wiec nie bede sie powtarzac tylko dodam ze jest duzo papierow do wypelniania i najlepiej zebyscie byli obydwoje przy zalatwianiu
Ponoć będzie miała wypadek ale nie zginie od razu,jej śmierć będzie długa i powolna
Się scenarzyście zemścili
A Marek będzie miał nową wybrankę serca;-)
Ale dzięki:-)

;-)

ale dla swojej spokojności spacer po przedszkolach zalicz
ja w stolycy to może dlatego tak długo
tu to dopiro dzieciaków jest
akurat moja Niki podlega tym rewolucjom
i rodzice się buntują co mają zrobić z dzieckiem przez ten rok caly- bo poprzeczki wiekowej dla przedszkola nie podniosą
mam nadzieję, ze to nie przejdzie
a w sklepie z mundurkami trzymałam się dzielnie- za portfel

pomaluje grzejnik, albo kawałek ściany moze- bo poprzestawiać nie mam jak zbytnio