reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziekuje dziewczynki:-)Nawet nie wiecie jak jestem szczesliwa,marzylam o coreczce.Tydzien temu bylam na usg i pani doktor stwierdzila,ze to na 100% coreczka bedzie.Tak wiec mysle,ze juz nic tam nie wyrosnie:-DTydzien temu wazyla 2800,wiec ma szanse dobic do wagi Tobiego-4.200.Gin stwierdzila jeszcze,ze do terminu to ja nie dotrzymam,ale zobaczymy.Wole troche jeszcze poczekac,bo mama bedzie dopiero 8 pazdziernika,zeby zajac sie w tym czasie Tobisiem.Oki lece,ostatnio mam ciezsze dni.Chcialabym zrobic tyle rzeczy,tylko sil brak i to mnie tak jakos doluje.Duzo rzeczy mnie drazni itp.No ale teraz to chyba winne hormony:tak::-)

reklama
hej!

Jakos mnie jajniki bolą już 2gi dzień.Czemu,nie wiem..:dry: Mozecie polecić jakiegoś dobrego gina w Galway?

wiesienka- wymyśliłam ze nie bede jej przetrzymywać.Jak będzie chciała spać,to ja położę.Oczywiście jeśli zachce o rozsądnej godzinie-tak do 17.30 bo później to już bez sensu. Generalnie myślę,ze jest jeszcze za mala żeby nie spać w dzień.Nic na sile ofkors,ale przydałoby się, żeby podrzemała choć trochę.:blink:

lubiczanka-nie no, ja tez wole jak mala pośpi w dzień.Dlatego bede robić, co mogę żeby te jej drzemki utrzymać:blink:

ewelcia86
- u nas żadne lulanie nie wchodzi w grę,tym bardziej w wózku.Nigdy nie stosowałam takich metod,bo to nie z nią :no: :sorry2: Wikta jak chce,to zaśnie sama, w łóżeczku,a jak nie to na rzęsach możesz stanąć i nic nie wskórasz :no:;-)
tez bym chciała żeby mi zasypiała o rozsądnej porze,tuz po południu,ale ona woli po 4tej..:dry: jeśli w ogóle.
Zdrówka!

wilwia- gratuluje dziołchy raz jeszcze!

bylam w Tesco i co?sa te wody do zelazka,ale nie w promocji,wiec nie wzielam:-p
Wilwia gratuluje coreczki!!jeszcze chwilka i bedziesz ja tulic:)

w naszym lidlu bylo znow jakies wlamanie...to juz drugi raz w ciagu 2miesiecy!!

Asienka to Ania takie popisy daje:szok:, chyba zartujesz.
Tez lubie uzywac tej wody do zelazka, ubrania tak ladnie pachna.

.

Asieńko ta słodka,maleńka Aneczka tak daje czadu?!:szok::szok::-D

asieńkaR eeee Ania? Niemożliwe :-p:-D

:ninja2:

Bo Ania tak przy mamusi i tatusiu się zachowuje:-p, wśród innych to aniołek. Poza tym nie lubi, jak zajmuję się czymś innym niż nią i wtedy np. pluje piciem:confused2: po całej podłodze. Nie zdarza ie to często, ale tak Ania potrafi dać czadu. Dobrze, że w czasie zakupów potrafi być grzeczna

bylam w Tesco i co?sa te wody do zelazka,ale nie w promocji,wiec nie wzielam:-p

W Super Value jest w promocji i kosztuje 72 centy:cool2:

Wilwia gratuluję córeczki:-)

Dzionek szybciutko mija,kawka i pogaduchy u Ani83 zaliczone:-):tak:.
Niedawno rozmawiałam z teściowa i kuzynka mojego M przez skeypa,babcia zadowolona że wnuczka zobaczyła.:-)
Ja już dla swojego Skarba mam kupiona kurteczke na zime i kamizelke.Jeszcze bede musiała dokupić pare rzeczy.

Wilwia gratuluje córeczki.

Ostatnia edycja:
hejka:-)
wilwia-gratulacje raz jeszcze:-) Tobis sie taki duzy urodzil??:szok:nie widac teraz po nim
Odnosnie tych sopdni w lidlu sa faktycznie troszke grubsze(dzis wlasnie na nie patrzylam) ale na zime niebardzo. Takie ocieplacze widzialam w tamtym roku w lidlu wiec tej zimy tez powinny byc, jak sie zacznie sezon narciarski;-)albo w TkMaxx-ie byly i beda zapewne;-)tez musze zakupic chlopcom.
AsienkoM-jak humorek, poprawil sie troszke??:rolleyes2:

reklama
Marcysia dzieki juz jest ok. czasem mam gorszy dzien bo ostatnio moja mama nie ma czasu zeby ze mna na skypie pogadac.:sorry2: Ma duzo na glowie, szefowa otwiera w nowym pawilonie stoisko i mama ma tam sie przeniesc, moja siostra w szpitalu lezy juz prawie 3 tygodnie i jeszcze 2 tygodnie bedzie lezec i mama wozi jej obiady po pracy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry