reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonek zyjesz?? Hihi

ASienkaM zdrowka dla siostry!

Moje laski zaliczyly pierwszy raz salon fryzjerski, kulturka, a co!
Wygladaja cudnie.Troche odpoczne od tych gumek na wloskach i przestane miec stresa ze Zoska zezre jakas.
Jezuuu jaki to odkurzacz.Wszystko wciaga .
Ja zakupilam spiworki, cieple do wozka czekam z UK na przesylke.Nie lubie kombinezonow,wrecz nie znosze.
Kurtalki jeszcze dzidwczynkom i chodaki jakies i Mankowi jakies zimowki i czapki dziolchom,,, skad kase mam wziasc??
Ech...

Wilwia gratuluje pannicy:))))))

Aga_Natalia jak miło Cię "widziec" ;-) zdrowe dziewczynki? a starsza córcia poszla do szkoły? jak Ci w pracy? bo poszłaś prawda? napisz coś więcej jak znajdziesz chwilkę.Pozdrawiam ;-)

gastone no to pierwsza wizyta za Wami/ znaczy za dziewczynkami:-) moja Niki u fryzjera grzeczna jest :tak: zapodaj jakąs fotkę księżniczek swych :tak: a kase na wszytsko skąd pytasz- niestety mnie to pytanie dreczy już dośc dawno i jakoś nie potrafię udzielić Ci odp :sorry2:

Tichonkowa siara or not- it's de kłeszczyn :cool2:

Asieńko zdrowia dla siostry..

Ostatnia edycja:
Tichonek - zyjesz?;-)

Tichonek zyjesz?? Hihi
Żyję,żyję ale co to za życie?:sorry2::-D:-D:-D
Nie no,łatwo nie będzie:confused2:Ale nikt przecież nie mówił,że będzie:confused2::-D
Trochę najwyżej grupie poziom zaniżę:baffled:,ale chodzić,uczyć się muszę w końcu kiedyś,nie?Coś czuje,że w środowe wieczory będę wypluta straszennie:eek::-D
Jest nas tylko 5:szok::szok:Z tego jeden facet jest tu 7 lat i pracuje,Chinka,która jest tu prawie lat 11:confused2:i Hiszpanka,która od 8 lat jest żoną Irlandczyka:eek:...Szkoda,że nie ma emotki walącej głową w mur:confused2::confused2::confused2::wściekła/y:
Margaritta będzie siara jak nic:zawstydzona/y:
...Położę się teraz raczej:eek::confused2:

Ostatnia edycja:
No śmiać się tylko mi pozostało:sorry2:Jedyne co dobre,że na 2 godziny się z domu raz w tygodniu wyrwę:sorry2:Raczej niewiele więcej pożytku z tego nie będzie:eek::-DNo chyba,że...może z nerwów szybciej mi kilogramy polecą:-D:-D:-D

reklama
Witam
Tichonek chinka?? hiszpanka?? A ze stresu faktycznie mozna schudnac, ja w Polsce schudlam tylko tak dziwnie bo ubrania wisza na mnie, a waga w miejscu stoi.
Aga Natalia milo Cie widziec
Gastone to pierwsza wizyta juz za Wami. A jak tam zabki wyszly, czy narazie sie uspokoilo tylko.

Maz mial dzisiaj do pracy na 8 ale Zuzia dzisiaj tez 6:15 pobutka, chyba tak juz ma. W polsce wstawala codziennie o 6.
kladlam ja na drzemki 3 razy ale spala tak po 30 minut, a w czoraj polozylam ja tylko 2 razy i spala po godzinie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry