reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się...
Jestem dziś zrąbana jak koń po westernie:sorry:Pół nocy nie mogłam zasnąć a drugie pół-śnił mi sie ten nieszczęsny angielski:wściekła/y:Uwierzcie mi te wszystkie osoby mówią po angielsku perfekt,przyszły tylko akcent szlifować:confused2:Zaje*iście po prostu:confused2:
Gastone śliczne Twoje dziewuszki a jakie podobne do Ciebie:szok::-)
kochana nie przezywaj tak...bedzie dobrze:tak::tak::tak:ale powiem Ci szczerze ze Twoj post wywolal usmiech na mej twarzy...nie no mnie sie angielski chyba jeszcze nie snil;-):nerd:

Aniu powiem Ci ze czuje sie dobrze...niby zaczynalo mnie cso tam brac bo i m przyziebiony i Szymko a ja jakos sie trzymam...a jak u WAs?ty jak sie czujesz?

Gastone ale masz slicznosci;-)

Moniadan Twoj link nie dziala:no:

spadam mlodeg supic bo dzis przed 7 wstal i teraz juz jeczy,widac ze spiuacy

reklama
Gastone dziewuszki sliczne, a jakie pyzulki. Moja Zuzka tez wszystko do buzi bierze a przy tym wszystko zaslinione lacznie z nia.
Aniaa no zapierniczaja dni, ledwo zacznie sie poniedzialek a to juz piatek.
Ewelcia trzymaj sie i nie daj sie chorobie.

Zuzia przed chwila tak mnie uzarla w palca az pisnelam, a ona ma radoche.
Cierpliwosci dzisiaj mi brak, caly czas jeki, piski, wyrzucanie zabawek i wszystko nie tak.

witam popoludniowo :tak:
u mnie sie dzis drzwi nie zamykaja :-D najpierw jedna kolezanka, potem druga, a pozniej ja do trzeciej poszlam, :-Da co!! zaraz czlowiek inaczej sie czuje :-D
mlody usnal bez jekniecia :tak: taki padniety ;-)

ide rybke robic i troszke ogarnac, bo mezu zaraz wroci :-D

chorowitkom zdrowka :tak:

Pisałam rano z tel ale posta mi wcięło i tyle :confused2:
ładnie na dworze,cio?Mógłby i weekend być taki,chcemy na farmę uderzyć :tak:

Wikta poszła jednak wczoraj na drzemkę.O 16tej,spala do 20tej i dziś pobudka o 6tej.Więcej jej nie pozwolę tak długo spać.Teraz tez ja oddelegowałam do łóżeczka,mam nadzieje ze zaśnie..bo muszę skończyć sprawy obiadowe i żelazkiem pomachać nieco.Dobrze ze mam kilka zaległych programów do obejrzenia,z reszta bez tego nie staje przy desce nawet ;-) Musze i ja za to woda się rozejrzeć,skoro tak chwalicie.Szczerze-pierwsze słyszę o zapachowej..:zawstydzona/y:

Tichonek- i ja się pod moniadan podpisuje..:tak:Nie patrz na innych,ile umieją itp. Bedzie dobrze!
AsienkaM- cierpliwości!Czasem tak jest :sorry: I zdrówka siostrze!
ewelcia- zdrówka Wam!
gastone- śliczne te twoje dziołchy! :-):tak:

Dla poszukujących prostokątnej gofrownicy LIDL

miłego dnia!

cześć dziewczyny!

już tu kiedyś z wami trochę pisałam, ale potem czasu zabrakło. chcialabym dołączyć na stałe, ale zawsze coś... choć mam nadzieję, że tym razem mi się uda - o ile można się tak wtrącić :-D
synuś właśnie śpi i to jest ta chwila kiedy czasu troszkę jest - bo mam lenia i nic nie chce mi się robić :-D

reklama
to sprobuje cos popisac poki maly spi :zawstydzona/y:
Ewelcia na razie fotelik malemu sie nie podoba, bo jak chce spac to mu glowa leci :confused2: i drze sie niemilosiernie, ale sie przyzwyczai, no i mu dam teraz ta podusie co sie na kark zaklada- moze lepiej bedzie :tak: to jak Wy chorzy to nici chyba z odwiedzin :-( no chyba ze sie chlopaki wylecza ;-) ZDROWKA zycze :tak:
Wilwia gratuluje coreczki :tak: no oby nic juz tam nie wyrosło :-D i duuuzo sily na te ostatnie dni :tak:

no i tyle z mojego pisania :sorry: mlody wstal

EDIT: jeszcze spi :-D

AsienkaM zdrowka siostrze:tak: moj maly tez ma napady pisku i placzu ostatnio, i rzuca czym popadnie :crazy: cierpliwosci:tak:
Aga_Natalia witaj ponownie ;-)
Gastone ale masz cudne dziewczynki :tak:
Aniaa ja dzis wstalam z przekonaniem ze dzis piatek :eek: czyli mi nie leca :confused2: ale dzien szybko dzis leci, chociaz tyle:-D
Madbebe ja tez jak nie mam co ogladac to zelazka nie tkne :-p
Gosia B witaj :tak:

ja mlodemu musze kurtawe zalupic, ale jeszcze sie wstrzymam i zobacze czy sie oplacac bedzie. grube rzeczy mam dla niego wiec moze nie bedzie potrzebna ;-)

tak chwalicie ta wode do zelazka ze moze i ja zakupie, to i szybciej poprasuje bo mi juz sterta zalega :zawstydzona/y:
nadrobilam, wiec udam sie do garow :confused2::cool:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry