reklama

Mamy z Irlandii!!

Spacer zaliczonyprzy okazji zakupy zrobilam ale wody zapachowej nie znalazlam w super valu.Lena spi w ogrodku a Nacia jak to Nacia dokazuje i mnie denerwuje a to jeszcze dwie godziny za nim pojdzie spac :eek:

Gosia Witaj

reklama
Mnie tez nikt nie odwiedza, ale juz sie do tego przyzwyczailam. Czasem ja kogos odwiedze, ale nie za czesto zeby nie wyszlo, ze sie narzucam.
Spacerek zaliczylysmy o 12, bo ladna pogoda.
Zuzia siedzi zadowolona bo tatus wrocil z pracy wczesniej.

Witam
Ja coś się średnio czuje jakieś choróbsko mnie bierze, ale nie dam sie!!:)
Ja zapisałam sie wczoraj na hiszpański i zaczynam pod koniec września:)))

mój Oli dziś był po szkole u irlandziej niani , i miałam stresa czy bedzie chciał do niej iść, jej syn jest w klasie Oliviera poza tym sie opiekuje jeszcze jedną dziewczynką z jego klasy więc mieli niezłą zabawe. Podobało mu sie i jutro też by chciał iść. Teraz mi sie pochwalił że dostawali gwiazdki za zachowanie i pracę w szkole i zebrał 10 i dostał dyplom i cukierki(taki rarytas bo w szkole im nie wolno jeść:) Normalnie dumna jestem, bo dobrze mu idzie.
Martwi mnie trochę bo w noc mi sie budzi z płaczem, i nic go nie boli, jakieś koszmary , czy przeżywa tą szkołe nie wiem... Miałyście coś takiego??

Gosia witaj

Lecę sie wygrzać w łóżku

Witam

podczytuję Was,ale coś mi się nie chce pisac.

Katrina czy ty aby ostatnio nie rozwiązałaś jakiegoś testu? :cool:

Kamcia no no super Oli,niech mu zapał nie mija do nauki.
Ja nie miałam czegoś takiego,z reguły moje dzieci śpią jak zabite :sorry:

idem bo się obżarłam i muszę się chyba położyc :sorry:

reklama
anineczka co robisz ze dzieci śpią jak zabite??Szymek ciągle mi sie budzi w nocy i raz nawet mleko pije:/:/a i chciałam ci napisac ze Gizmo zamiast biały robi sie coraz ciemniejszy,potem mu fotke trzasne bo teraz baterie wyczerpane:/:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry