reklama

Mamy z Irlandii!!

Madbebe ha ha = nie jestes sama ja tez pierwsze slysze o takiej wodzie i se mysle "Boze jaka ja zacofana":sorry:
GosiaB witaj
Gastone urocze masz dziewczynki
AsienkoM duzo cierpliwosci zycze, teraz z miesiaca na miesiac bedziesz jej bardzo duzo potrzebowala:-p szczegolnie jak corcia zacznie wstawac i chodzic. A jesli chodzi o spanie moze nie dlugo sie przestwi i bedzie miala jedná drzemké. Moja Oliva do 9 miesiaca tez drzemala 2 lub 3 razy po 20minut a pozniej sie przestwaila na jedna dluga drzemke.
Aureliamarcel ha ha przynajmniej dzionek Ci fajnie zlecial. My jak idziemy z przedszkola po drodze zachodzimy do kolezanki na kawe,i tak prawie codziennie.ehhh ale jeszcze troszke i to sie skonczy bo znajoma chce sie wyprowadzic bo grzyb jej w chacie wylazl:szok:
Tichonku dasz rade,pewnie na poczatku ci bedzie ciezko ale z czasem coraz latwiej.:tak: Ja sie smieje sama z siebie ze ostatnia styki mi sie pala bo odkad mloda zaczela chodzic do przedszkola musze tego jezyka uzywac i sie produkowac zeby sie dowiedziec od nauczycielki jak tam mlodej idzie.

reklama
hejka:-)
U mnie dzis dzien mija blyskawicznie ale co sie dziwic, slonko swieci to i humor dopisuje i ochota na wszystko. Domek ogarniety, lazienki pomyte,obiad juz przed poludniem mialam gotowy. Nawet okna z zewnatrz pomylam, bo przez ten sztorm mialam takie brudne ze swiata nie widzialam:szok::-D:-D.
Gastone-ale slodkie perelaczki z Twoich dziewczat :-)istne aniolki a Ty tak na nie nazekasz:laugh2:
Tichonku-bedzie dobrze i nie stresuj sie tak;-)
AsienkaM-zdrowka dla siostry a Tobie duuzo sily i cierpliwosci;-)
aureliamarcel-ja uwielbiam jak mi sie drzwi nie zamykaja,lubie jak ktos wpada nawet niezapowiedziany ale ostatnio jakas taka cisza nastala i nudze sie w domu jak mops:confused2:
madbebe-oooooooooo to o ktorej Ci mala idzie spac na noc skoro budzi sie z drzemki o 20??:eek: hmmm moj dzisiaj nie chcial drzemki wiec pewnie szybko padnie i wczesnie wstanie:oo:

Kasiuleczka moze kolezanka znajdzie gdzies w poblizu, i daleko nie bedzie:tak:
Marcysia ja tez lubie jak ktos przyjdzie, tym bardziej teraz, bo mlody ma sie z kim bawic. a tak jeczy bo sie nudzi :tak: tyle tylko ze ja mam jakies "dziwne" kolezanki bo tylko siedza w domu i narzekaja ze nudno :eek: zreszta na ten temat to ja bym mogla duuuzo napisac :-D
Gosia a z kad dokladnie jestes?? sorki ze pytam:zawstydzona/y::sorry:

Moniadan mnie te filmiki nie bawią:-p, ale ja cierpię na chorobę zawodową:-p, mnie przerażają:rofl2:;-)
Madbebe a o której Wikta idzie spać na noc? Kurcze, moja Ania jak spała w dzień to maks 2,5 godziny. Teraz koło 19.30- 20 kąpiel i o 20.30 już śpi do 8 rano, czasem do 8.30, w soboty tylko musi wcześniej, bo jedzie ze mną do Balbriggan, więc w tamtym tygodniu spała z godzinkę w czasie drogi powrotnej, ale poszła spać normalnie wieczorem

a mnie nikt nie odwiedza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zapraszam:))))
Gosia-witaj znów:)Przypomnij mi skąd jesteś,bo szczerze mówiąc zapomniałam:(((
Kasiuleczko-jak to no? o takiej wodzie nie słyszałaś??? ;)

reklama
Stolica Wielkiej Brytanii?..Anglia:-D
Kto się pokłonił Jezusowi przed trzema królami?...Baranek?:-D:-D:-D
Kto mi napisze moją autobiografię,najlepiej na temat dwóch przegród w nosie?:eek::-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry