reklama

Mamy z Irlandii!!

AsienkoM Zuzua chyba juz tak ma z tym spaniem:)moj Szym tez jakos w jej wieku wstawal o 6,a m do pracy po 7...wiec nikt go nie budzil/....w dzien tez malo spal..
zdrowka dla siostry zycze:)

lece rosol gotowac...
milego dnia zycze

pogoda nawet dobrze ze zapowiada....mam nadzieje ze sie rozwinie na lepsze:)

reklama
witam :-)
asiankaM moj tez wstawal o 6 w tym "wieku" :tak: i mial 2 drzemki, jedna 0k 10 (godzine) druga ok 16 ( 30 minut).. sie corcia przestawi sama :tak:
z tym ze moj juz dawno sam w pokoju spi:tak:
Tichonek dasz rade :tak:

za to moje dziecie od dwoch dni spi od 21 do 9, czyli jeszcze spi :szok: no ktos mi malego podmienil :zawstydzona/y:
moj wsciekly bo se pospac lubi, a jak on ma wolne to maly 6-7 wstaje :-D ciekawe o ktorej jutro wstanie :-D

pozniej poczytam co u Was jak mlody na drzemke pojdzie :tak:

milego dnia

Witam
Tichonek-nie stresuj się:)olej otoczenie i ot co;))))
Wiesieńko-no co racja to racja,zwłaszcza ,że w Pl wiadomo gdzie czego szukać:)
Asieńko-zdrówka siostrze:)
Gastone-odkurzacz powiadfasz:)))))
Anineczko-byłam dziś w tesco i rzeczywiście promo na te wody się skończyły:(((dziwne,że w środku tygodnia im się zmieniaja te promocje:/ale za to inne są-np te świeczki reklamowane przez Tichonka:)))
Uciekam jakiś obiad wykombinować-Wam miłego dnia:)

Witam.
AgaNatalia witaj:-)
Asienko dużo zdróweczka dla siostry i oby jak najszybciej wyszła ze szpitala.
Tichonku napewno nie jest Ci łatwo,ale dasz rade bede trzymała kciuki.
Ja własnie koncze jesc śniadanko,mężulek niedawno był i opał przywiózł i pojechał do pracy.Igorek śpi.
Zobaczymy jaka to dziś pogoda bedzie,oby tylko nie padało.Bo pranie wstawiłam.
Miłego dzionka
.

Aloha!
Aga natalia wiesz przeciez ze nasze Zoski maja te same chraterki ;-)

Lubiczanka Zoska lepsza w odkurzaniu niz moja roomba;-)A tak powaznie to masakra bo mam ciagle stresa ze ona sie zadlawi czyms bo ona ciagle miele geba..
AsienkaM zabki wyszy Hani 4 i jeszcze dwa sie wykluwaj i nie moga.Zoska jeszcze sie meczy.Na dzie dzisiejszy Hania ma prawie 8 Zosia 6 ;-)

A to moje dziewczyny po fryzjerze,juz troche rozczochrane.
P1070032 [640x480].JPGP1070038 [640x480].jpgP1070043 [640x480].jpgzosia.jpg

Witam

Gastone urocze :-)

Tchionku nie przejmuj sie towarzystwem,dasz rade

Ewelcia ja zdrowko?

Kaban zamowiony jutro trzeba odebrac.
Wam tez tak szybko dni uciekaja ja to normalnie nie wiem kiedy jutro juz piatek:szok:
Ide zjesc sniadanko dopiero teraz mam chwile poki Lenka spi od rana jakas niespokoja chyba zeby jej dokuczaja bo sie slini strasznie

Milego dnia:-)

Witam się...
Jestem dziś zrąbana jak koń po westernie:sorry:Pół nocy nie mogłam zasnąć a drugie pół-śnił mi sie ten nieszczęsny angielski:wściekła/y:Uwierzcie mi te wszystkie osoby mówią po angielsku perfekt,przyszły tylko akcent szlifować:confused2:Zaje*iście po prostu:confused2:
Gastone śliczne Twoje dziewuszki a jakie podobne do Ciebie:szok::-)

reklama
hey mamuski, ja ostatnio zalatana, nie mam kiedy siąść na BB ale to dobrze bo przynajmniej nie siedze i nie mysle o glupotach ;-)

tichonek, nie przejmuj sie, pochodzisz troche i bedzie fajnie, zreszta lepiej byc najsłabszym w dobrej grupie niz najlepszym w słabej, tak sadze, duzo sie nauczysz dzieki temu i tak uwazam ze duzo zrozumialas kto skad pochodzi itp

a tutaj cos na poprawę humoru :-)

HITY MATURATOBZDURA.TV (CZĘŚĆ 2) - odc. #40 - YouTube

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry