reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonku powodzenia...daj znac jak bylo:)

Asienko dziekuje,jakos super Value nie lubie,w tym roku chyba tam jeszcze nie bylam a i daleko ode mnie....
AsienkoM a co z siostra?
Marcysia czyli da rade kupic w Ie jakis kombinezon?a TkMaxx mamy w Newbridge wiec nie az,tak daleko...jak trzeba bedzie to sie pojedzie

Tichonku tez nie moge uwierzyc,ze to juz ten tydzien.Teraz to mi naprawde zlecialo.Powodzenia na angielskim:tak:
Marcysiu ano taki duzy sie urodzil.Polozna sie pytala co ja jadlam w tej ciazy,a ja na samych owockach,itp zdrowo sie odzywialam.A teraz...cola,fastfoody,kebaby,slodkosci itp:-)tak wiec zobaczymy
Moje dziecie wstalo z drzemki bardzo niezadowolone i zaraz doprowadzi mnie do szalu.Do tego nie spi kilka nocy z rzedu,dzis widze ze woda leje sie z noska i ma czerwone policzki,wiec moze w koncu doczekamy sie tych 5:dry:

Hejo
My dziś miło dzień spędziliśmy jak pogoda dopisuje to jest co robić:)
Wilwia gratulajce , super że będziesz miała dziewczynke:)
Do mnie przylatuje moja najlepsza koleża w sobote na 10 dni więc będzie wesoło:)

witam,
a propo spodni pytalam wlasnie w takim sklepie sportowo- gorskim i beda mieli takie spodnie na zime ocieplane w pazdzierniku, ale ja chyba zobacze to co anineczka:-) wkleila te z H&M, ja na jesien Asie mam ubrana a na zime tylko butow brak, ale moze w Pl juz cos znajde

Tichonek-no czekamy na relacje-ale to pewnie juz jutro:)
Asieńko-ale te wody też z Comfortu???Jutro polecę,bo się namysliłam-a jak to one za 70kilka centów to i tak taniej wychodzi:)))
Ewelcia-no w naszym teskim dzis jeszcze były...ale tesco teskiemu nie równe-np ja najbardziej w clonmel lubię kupować-i najwięcej tez tam tracę:)))
Barmanka-wiem,że jak sie wraca do pracy to gorzej z wygospodarowaniem czasu,ale odezwij sie:)
Wiesieńko-w Pl na 100% znajdziesz-pytanie czy opłaca się tarabanic(kosztem miejsca w bagażu:))
A gdzie Renni????
No uciekam-lodziki "się robią"-idę się popaść:)Milusiego wieczorku i dobrej nocki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry