Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asienko dziekuje,jakos super Value nie lubie,w tym roku chyba tam jeszcze nie bylam a i daleko ode mnie.... AsienkoM a co z siostra? Marcysia czyli da rade kupic w Ie jakis kombinezon?a TkMaxx mamy w Newbridge wiec nie az,tak daleko...jak trzeba bedzie to sie pojedzie
Tichonku tez nie moge uwierzyc,ze to juz ten tydzien.Teraz to mi naprawde zlecialo.Powodzenia na angielskim Marcysiu ano taki duzy sie urodzil.Polozna sie pytala co ja jadlam w tej ciazy,a ja na samych owockach,itp zdrowo sie odzywialam.A teraz...cola,fastfoody,kebaby,slodkosci itp:-)tak wiec zobaczymy
Moje dziecie wstalo z drzemki bardzo niezadowolone i zaraz doprowadzi mnie do szalu.Do tego nie spi kilka nocy z rzedu,dzis widze ze woda leje sie z noska i ma czerwone policzki,wiec moze w koncu doczekamy sie tych 5
Ewelcia w H&M są spodnie od kombinezonu,wystarczy dokupic jakąś kurtkę.Ja właśnie tak zrobię jeśli chodzi o Antka: Product Detail | H&M IE
I kurtka będzie pasowała: Product Detail | H&M IE
Tylko nie wiem czy będzie rozmiar dla Szymka
Hejo
My dziś miło dzień spędziliśmy jak pogoda dopisuje to jest co robić
Wilwia gratulajce , super że będziesz miała dziewczynke
Do mnie przylatuje moja najlepsza koleża w sobote na 10 dni więc będzie wesoło
witam,
a propo spodni pytalam wlasnie w takim sklepie sportowo- gorskim i beda mieli takie spodnie na zime ocieplane w pazdzierniku, ale ja chyba zobacze to co anineczka:-) wkleila te z H&M, ja na jesien Asie mam ubrana a na zime tylko butow brak, ale moze w Pl juz cos znajde
Tichonek-no czekamy na relacje-ale to pewnie juz jutro Asieńko-ale te wody też z Comfortu???Jutro polecę,bo się namysliłam-a jak to one za 70kilka centów to i tak taniej wychodzi)) Ewelcia-no w naszym teskim dzis jeszcze były...ale tesco teskiemu nie równe-np ja najbardziej w clonmel lubię kupować-i najwięcej tez tam tracę)) Barmanka-wiem,że jak sie wraca do pracy to gorzej z wygospodarowaniem czasu,ale odezwij sie Wiesieńko-w Pl na 100% znajdziesz-pytanie czy opłaca się tarabanic(kosztem miejsca w bagażu)
A gdzie Renni????
No uciekam-lodziki "się robią"-idę się popaśćMilusiego wieczorku i dobrej nocki
lubiczanko- to tylko jedne buty, a my bierzemy 2 walizki wiec wejda, a jak takie sniegi maja byc to trzeba jakies podwojnie ocieplane kupic
Tichonek - zyjesz?;-)
Ewelcia siostra ma problem z plucami, najpierw mysleli ze to astma ale na przeswietleniu wyszly jakies zmiany. Nie wiedza co to dokladnie ale lezy w szpitalu i ja lecza.