reklama

Mamy z Irlandii!!

ewelcia myslę że do wszystkich które maja wlely i pojemniczki na wodę:tak:
bo to jest taka zwykła woda jedynie ładnie pachnie.. cudnie :-)
aania to taka woda zapachowa :-) Google Images
asienka moja Vi ostatnio chciała wejść na grzejnik z kanapy i mój jjej mówił że nie i ja stawiał na podłodze to też się darła i wrzeszczała :-p i właziła tam chyba z 30 razy bo myslała ze jej popuści.. później się obraziła na cały śiwat i zaczęła wołać że chce kompiu i do góry ;-)
ale na ogól jest grzeczna heheh
wilwia gratuluję córci :-)
gastone śliczne dzieczynki ładnie obcięte :-)
ja Vi sama obcinam :-p

resztę doczytałam na szybko bo już mi vi o kąpiel marudzi więc nie odpisuję tylko idę
mam nadzieję że przyjdzie mój kurier jeszcze dziś bo czekam i czekam:wściekła/y:

reklama
MartaF a nie mówiłam :-p:-D Gizmo rosną włosy i ma odrosty.
A co ja robię,że dzieci mi śpią? Nic,mają to w genach po mamusi ;-) A tak na serio to Szymek jest jeszcze mały i ma prawo się budzic,nie mówię,że moje tak pięknie spały kiedyś jak śpią teraz.:tak:
Aż się odzwyczaiłam się od pobudek nocnych,a od grudnia znowu mnie to czeka...dobrze,że z M na zmianę będę wstawała :-D

asienka moja Vi ostatnio chciała wejść na grzejnik z kanapy i mój jjej mówił że nie i ja stawiał na podłodze to też się darła i wrzeszczała :-p i właziła tam chyba z 30 razy bo myslała ze jej popuści.. później się obraziła na cały śiwat i zaczęła wołać że chce kompiu i do góry ;-)
ale na ogól jest grzeczna heheh

Moja Ania jest mistrzynią w obrażaniu i takie minki przy tym robi:rofl2::confused2:, mówi dość i się chowa:-D:rofl2::-p

AsienkoM mnie możesz odwiedzać, kiedy tylko chcesz:):). Ania już się stęskniła za Zuzią:):) i na kulki chce z nią jechać:):)

Ostatnia edycja:
IMG_5168.jpgIMG_5171.jpgIMG_5170.jpganineczko Gizmo jest obcinany regularnie i jest coraz ciemniejszy:sorry:a po 5 dniach wygląda na brudnego i musze go kąpac:wściekła/y:co moja koleżanka kąpie co miesiąc bo jest biały a mój wyglada jakby był brudny:sorry:

:-D:-D
ale łysielec :rofl2:
No ale Twój Gizmo lata sobie po dworze to i może dlatego tak często musisz go prac.Moja Mila też jest kąpana raz na jakiś czas,jeśli ma długie to częściej,no i latem częściej,a zimą rzadziej :tak:

:-D:-D
ale łysielec :rofl2:
No ale Twój Gizmo lata sobie po dworze to i może dlatego tak często musisz go prac.Moja Mila też jest kąpana raz na jakiś czas,jeśli ma długie to częściej,no i latem częściej,a zimą rzadziej :tak:

właśnie ostatnio ciągle na oknie siedzi i nie lata:/:/a mimio to sie brudzi jak tylko wyjdzie na "siusiu",on nie smierdzi ale jego "włosy"robią sie takie ciemne,brzydkie:/:/ a kupiłam sobie maszynke i ciacham go teraz:-D to i łysol :-D

witam wszystkie mamy z tuam i okolic, prosze abyscie weszly na watek,, oddam,szukam......,, jesli nawet niczego aktualnie nie potrzebujecie. wstawilam kilka zdjjec rzeczy ktore musze sprzedac do 22 wrzesnia tj, nastepnego czwartku,poniewaz w nastepny piatek wracam na stale do Polski.atrakcyjne ceny.

reklama
o ja ale wy macie tempo produkcji :-) kilka godzin i ciężko nadrobić. mały zasnął, męża wygoniłam do kuchni na chwile bo mnie wkurzał to niech chociaż zrobi herbate :-D a ja mogę coś skrobnąć.
mieszkam teraz w Kenmare - czyli na zadupie w co.Kerry. wcześniej mieszkałam 3,5 roku w Killarney i strasznie za tym tęsknię, ale cóż zrobić. tu małż ma prace (narazie bo firma chyba padnie), chaty dużo tańsze niż w Killarney no i wywędrowaliśmy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry