reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczka - wynik pozytywny, ale kreseczka była bardzo słaba, z tym, że nie robiłam z samego rana, a poza tym to planowałam dopiero tak w sobotę lub niedzielę, a ponieważ mój mąż ma dziś urodzinki, to sprawdzałam czy nie byłby to dobry prezent,
jutro sprawdzę jeszcze raz (z rańca) to dam Ci znać

reklama
ewelcia:-D

katrina jak robiłam ja test przy Szymku to druga też była bardzo słaba:-)także chyba można gratulowac:-)

coś spać nie możemy:/:/to chyba z wrażenia bo o 6 jade po brata a z K łazimy juz od 3.40:/:/

siemanko

ja tak przelotem bo mam zaraz chłopców.. u mnie bussy pełna para nawet nie mam kiedy w D się podrapać..jestem zmęczona już na maxa... ale od jutra luźniej i spokojniej bo tylko Zuzie będę miała...a tak to pełna chata..
dzisiaj to muszę się rozdwoić bo o 12 trzeba odebrać Zuzie z przedszkola i o 12 Tomka ze szkoły ..zajefajnie a najlepsze jest to ze każde z innego miejsca ...ehhh wesoło nie ma co

Dziękuję Wam za życzenia zdrówka..już troszkę mi lepiej , i chyba wszystko muszę zrzucić na zmęczenie hihi... do tego jeszcze Ewunie am przeziębioną .kaszliszko ma straszne i katar..

Kamcia chodziło mi o coś takiego
dscn5620.jpg

miłego dni laseczki

Marta-w dzień jak lunatyk bedziesz chodzic;)
Didi-zapracowana Kobieto...Powodzenia!!!
Barmanka-nie daj sobie w kaszę dmuchać!!!Stres na dzień dobry-szkoda:(Ale powodzenia Ci:))))
Katrina-to chcę być pierwsza i GRATULUJĘ!!!
Ewelcia-no zdarza się zaćmienie umysłu;)))
Dzień dobry wogóle...Wstałam o 6.45 a tu szaro ,ciemno-zima idzie:/Daniel miał dziś noc spacerowicza-3razy do nas przyłaził:/Ale lądował spowrotem:)))No cóż...Miłego dnia Dziewczynki:)

Witam

Didi zdrowka dla Ewci
Katrina daj znac po tescie
Barmanka Powodzenia w robocie
Aga Natalia Tobie tez powodzenia zycze i obys ten awans dostala.

Wczoraj polozylam sie spac wczesniej i sie wyspalam, Zuzia wstala o 7.

Aloha.
Ja tam sie jak zwykle nie wyspalam.przyzwyczajoa ze wstaje kolo 9 teraz wstaje o 7 i to mnie wytraca.Tak juz mam...
Katrina ja tez mysle gratulowac mozna!U mnie tez byla slaba kreseczka i mam dwie dziewczyny ;-)

Asieńko-najważniejszy dobry poczatek dnia:)Super:)
Gastone-jak J w domku postaraj sobie odbic wczesne wstawanie:)
Ja mam pytanko do Anineczki-Kochana czy tych podziekowań nie mozna jakoś zmienic-tzn.znacznie bardziej poręcznie było jak pod obrazkiem(avatarkiem)się pojawiało,a nie jako wiadomość:(

reklama
Bry:-)

katrina
oby, trzymam kciukasy
AsienkoM fajnie, że się wyspałaś:tak:, ja z kolei nie bardzo. Młoda do nas przywędrowała nad ranem. Mówi, że nóżki ją bolą, chyba to bóle wzrostowe
Aga Natalia obyś szybciutko awans dostała

Pogoda za oknem:confused2:, no comments, tak ma być ponoć cały weekend

Miłego dzionka mimo wszystko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry