Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

slyszalam ze w niektorych czesciach dublina odcinaja wode na pare godzin Niewiem czego jeszcze moge si etam spodziewac wiec bede baaardzo wdzieczna za wszelka wasza pomoc To naprawde dla mnie wazne bo przeprowadzka najprawdopodobniej jeszcze w tym roku Wiec musze pomalu zaczac sie rozgladac a przeprowadzka z limerick to bedzie niezla zadyma
no to se pomyłam dziś okna 
:-)
A jak leje

Radek nadal ma biegunkę (już 2 tygodnie) a ja mam nadal pokrzywkę (5 tygodni)
Poza tym leki mi sie pokończyły i muszę zapytać czy moje szczepienie aktualne,mam mieć razem z Mattem 4 października
Nie dość,że jego szczepieniem będę się stresować to jeszcze swoim
Wspaniały mąż będzie miał prezent:-)

I zobaczyłąm upragnione dwie kreseczki
Aż mi się teraz łezki kręcą w oczach bo już taki bobas koło mnie siedzi:-)Czyli rok temu o tej porze byłam w 4tc:-)Ja pierdziu, ciemno jak w dupie u murzynano to se pomyłam dziś okna
A kit z tym! Ide Izaure zrobić na pocieszke:-)
Marcel dziś spał z nami..nawet nie wiem o której przyszedł...wsunął się bezszelestnie.. normalnie kiedyś to mu dzwonek u nogi uwiążę. Śniły mu się jakieś pierdoły, bo krzyczał przez sen :-(
Dzindusia, ja mieszkam w południowej części Dublin, dzielnica Crumlin. Wcześniej mieszkałam w 2 innych dzielnicach, ale też w pd części. Ale z tego co Ty piszesz to rozumiem że Wy nie chcecie w samym Dublinie mieszkać tylko poza, tak? W takim razie ja nie pomogę.. bo ja miastowa jestem)))

nic niewiem 
tzn jesli wsio sie uda to praca bedzie kawaleczek za dublinem ale na polnocy Nie orientuje sie totalnie jak wygladalby dojazd z centrum czasowo zwlaszcza
Mowie ci masakra jakas 

Nawet swoich dzieci dat imienin nie znam 

takze tichonku i dziewczyny z tamtych okolic PROSZE o pomoc i wskazowki