reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-no popatrz,popatrz...sama bym się skusiła na taką chatkę;)
Vikamcia-uppps..ale lepiej więcej życzeń składać niż mniej;)a nie-nie przeprowadzamy się-no w marzeniach może;)

reklama
Dzindusiu ja mieszkam w Rush, pół godzinki od Swords i i pół godzinki do Balbriggan:-p, nie ma tu za wiele ciekawych rzeczy:-p:confused2:, ale mieszkanie za 800 dwupokojowe można znaleźć, czasem 750, zależy gdzie i jaki standard.

lubiczanko hahaha dobre :)

vikamcia na stronce upc jest lokator i tam wpisujesz swoj nowy adres i ci pokaze czy w tych rejonach obsluguja czy nie:tak::tak:
a co do przeprowadzki to coz Jak ma nam tam byc lepiej to coz............;-);-)

asienko r nio wlasnie te ceny sa odstraszajace... w limerick to jednak tanio jest :-p:-p

w przyszlym tygodniu jedziemy sie rozejrzec Zobaczymy.............

Ostatnia edycja:
GLIWA to,że w tym miejscu się ropka zbiera to dobrze:tak:Tak ma być:tak:Będzie się paprać jeszcze długo:sorry:Matt miał szczepienie w 3 tygodniu życia,po 6 tygodniach zaczęło się paprać i jeszcze do dziś się ciągnie czyli ponad 8 tygodni.Ale tak ma być,potem w końcu zrobi się strupek (Matt już ma),odpadnie i zostanie blizna:tak:Blizna być musi bo to znak,że szczepionka się przyjeła:tak:
Lubiczanko chata świetna ale dzięki tej cenie od razu wiedziałam,że się jednak nie przeprowadzasz:-D:-D
dzindusia ja mieszkam zaraz przy zjeździe z M1:tak:Samoloty mi nad oknami prawie lądują:-DOsiedle się nazywa Holywell,możesz popatrzeć sobie w necie,mam apartament parterowy,a domki tutaj tylko w zabudowie szeregowej,nie żadne wolnostojące:no:Neta mam z UPC i z zasiegiem nie ma problemu;-)Antena wisi ogromna z napisema Cyfrowy Polsat i nikogo to nie obchodzi:-pPo drugiej stronie Swords jest też takie podobne osiedle,gdzie masę Polaków i chyba są domki
:Applewood :tak:bądź jeszcze osiedle Boroimhe ale tam często grzyby ponoć w mieszkaniach:sorry:

Anineczko:wściekła/y:650E za 4 sypialnie:wściekła/y::-(:-(:-(Się pochlastam normalnie:-(Mnie na 3 nie stać a za 650 to w Swords nic nie znajdziesz:no:Studia od 750:confused2:

Ostatnia edycja:
tichonek nio patrzylam na chatki w tych okolicach co mowilas ale o rany jakie ceny Masakra jakas Niby wybor duzy ale.... coz jak tylko z robota wypali to i tak niebedzie wyjscia Tzn ja to sie wzasadzie ciesze ze mielibysmy sie przeniesc tylko troszke mnie to wszystko przeraza......

Lubiczanko ale linka z chata zapodalas:szok::szok:chata wyrabana w kosmos...
anineczko wy chyba drozej za ta chate placiliscie co?fajna ta wasza stara chata,u nas w Carlow za 3 sypialnie w takim stardandzie to po chodza 700e-800e a nawet i wiecej:eek:

sloneczko wylazlo ;-):-)...
Dzindusia powodzenia w szukaniu chatki.
Barmanko moj mlody co noc przylazi do nas,kladzie sie obok i zasypia,a my nigdy nie wiemy o ktorej godzinie przyszedl:no::baffled:

reklama
Ewelcia no płaciliśmy 700e,w końcu ktoś temu landlordowi wytłumaczył,że 700 to za dużo,nam się nie udało przeforsowac obniżki,jak widac agenci mają lepsze metody :-D Trochę z nostalgią patrzę na to ogłoszenie,w końcu 2 lata wspomnień :sorry: no ale nowa chatka lepsiejsza :laugh2:

Vikamcia a digiweb? w jakiej miejscowości mieszkasz?

Tichonku masakra z tymi cenami u Was,ale co zrobisz?Mój M też się poświęca dojeżdżając 70km do roboty czasami,na szczęście ma taką pracę gdzie właściwie zwiedza całą Irlandię,tak więc nam w sumie pasi.Dziś np.jest w okolicach Galway :tak:
Ale wiem jak to jest,dlatego uciekliśmy z Newcastle bo 1300 płaciliśmy :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry