reklama

Mamy z Irlandii!!

Gosiu-oj ciężko nadążyć,ciężko,ale jak się złapie rytm to jakoś idzie:)))
MaMaya-witam...szkoda,że tak daleko Was wywiało:(Ale tu na brak towarzystwa nie będziesz narzekać:)
Barmanka-cały weekend wolny?Ty się nic nie stresuj Młoda:)

reklama
witajcie:-) pogoda Nas nie rozpieszcza:baffled:
Katrina-gratuluje dwoch kreseczek:happy:
Kamciom-wszystkiego naj!!!
Vikamcia-ja tez mam imieniny 31 maja:-)
Lubiczanko-ale domek az sobie wyobrazilam siebie w takim :rolleyes::laugh2::laugh2:
witam nowe mamusie:-)
Gliwa-oby Igorkowi sie szybko szczepienie zagoilo:tak:
Tichonku-a na co Ty sie szczepisz??
A my dzisiaj wybylismy na miasto, taka hepi wrocilam bo zakupy sie udaly, wchodze do domu a tu tv licence przyszlo do zaplaty:confused2:no i wpakowalam sie w auto spowrotem i na poczte zaplacic coby pozniej nie zapomniec:nerd: ale musze sie pochwalic, ze wlasnie spijam pyszna kawusie z nowego ekspresu:-):-)

witajcie - wreszcie udało mi się dopaść kompa i doczytać to, co dziś naprodukowałyście.

Zrobiłam dziś test rano i wyszło tak jak wczoraj, tzn. dopóki był "mokry" to taka nie za mocna linia była, a jak wyschło, to jest tak blada, że ledwo widać (gdybym nie wiedziała, to bym się zastanawiała czy nie mama omamów wzrokowych). Ale spoko, to jest jeszcze bardzo szybko spodziewana @ miała przyjść jutro lub pojutrze, więc no stres.
Tez tak miałyście, że linia tak wypłowiała, że jej prawie nie było?? Przy poprzednich dwóch ciążach jak była to nie było możliwości jej nie zauważyć.

Witam mamusie:-)
Czy Wy tez macie dzis taki ciezki dzien.Ja praktycznie nie schodze z kanapy.Za to moje dziecko przechodzi dzis samego siebie,jest mega naladowany energia,na szczescie ta pozytywna.Caly dzien bawi sie sam,wymysla rozne zabawy,spiewa.Wogole to nie mial drzemki-co jeszcze wlasciwie od urodzenia mu sie nie zdarzylo.To znaczy zdarzylo sie ,ze byl bez drzemki,ale to dlatego,ze ja go przetrzymalam.A dzis caly dzien zachowuje sie,jakby czyms go nafaszerowano:-D
Katrina mozliwe ze ta slaba kreska jest wynikiem tego,ze robisz test przed spodziewana miesiaczka.JA tak mialam,nie moglam sie juz doczekac i zrobilam test wczesniej i pokazala sie wlasnia taka slabiutka kreseczka,potem powtorzylam po kilku dniach raz jeszcze i kreska byla bardzo wyrazna.
Marcysiu pochwal sie jaki ekpres kupilas,ja ostatnio ogladalam na wystawie jeden ekspres i zapragnelam napic sie takiej kawki.Chyba zazycze sobie od meza na urodziny:tak:Chociaz mam taki przeplywowy,ale marzy mi sie cisnieniowy.

wilwia-to zapraszam do mnie na taka kawke:-)kupilam tzn. mezulo mi kupil Dolce Gusto (w tesco jeszcze na promocji)i dokupilam jeszcze kapsulki(dostepne w Galway w tesco jako nowosc a ktoras pisala ze u niej wycofali juz:eek:) zobaczymy jak sie bedzie spisywal ;-)
AsienkoM-Ty masz taki sam??jak tak to powiedz mi czy on sie sam wylancza po nalaniu wody czy samemu trzeba odmierzac ilosc wody potrzebna do zaparzenia??bo ja sama wylonczylam-zdawalo mi sie ze juz wystarczy:nerd: i balam sie ze mi sie przeleje z kubka:confused:
kamcia-prosze napisz jeszcze raz jakie to "syropy" smakowe kupowalas do kawy i gdzie;-)

Marcysiu to fajniutko że zakupy sie udały:-)
A ja przed chwilka wyszłam z wanny,wziełam sobie kąpiel.Odrazu lepiej sie czuje.
Mój szkrabik sobie leży w leżaczku,M poszedł do sklepu po zakupki.
Dziewczyny czy wasze dzieci mieli ciemieniuche,może mi podpowiecie jak wy to usuwaliście.Ja dzis posmarowałam oliwka główke Igorkowi,pozniej wyczesywałam.Troche zeszło mu,ale jeszcze ma.Pozniej mu umyłam główke szamponem bambino.
Miłego wieczorku

reklama
AsienkoM-Ty masz taki sam??jak tak to powiedz mi czy on sie sam wylancza po nalaniu wody czy samemu trzeba odmierzac ilosc wody potrzebna do zaparzenia??bo ja sama wylonczylam-zdawalo mi sie ze juz wystarczy:nerd: i balam sie ze mi sie przeleje z kubka:confused:

Trzeba wylaczyc samemu bo inaczej sie przeleje.
Z tego co mi sie zdaje te najnowsze sa elektroniczne i ustawiasz chyba ile ma nalac, ale nie wiem dokladnie bo nie sprawdzalam.

Gliwa dobra jest tez wazelina, posmarowac na godzinke przed kapiela, umyc potem glowke i wyczesac.
Zuzia miala i po pewnym czasie oliwka przestala dzialac i wysuszyla glowke. I dopiero wazelina pomogla.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry