reklama

Mamy z Irlandii!!

hej mamuśki.
cos ciężko mi się tu wdrożyć - tak szybko produkujecie posty, że przy moim "czasopochlaniaczu" (czyt. szalonym dziecku :-D ) nie mogę was dogonić :-D

u nas fajne chaty są za 500 euro. wcześniej jak mieszkaliśmy w Killarney to tam za 500 euro to rudere można wynająć - ceny są koszmarne. i tam jest najdrożej w całym Kerry

GLIWA chodzi o miejsce po szczepieniu na gruźlice? jeżeli tak to normalne, nic się z tym nie robi, samo się zagoi. u nas też tak było, w Polsce pediatra to oceniła, że jest ok i nie ruszać tego. samo zeszło.

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny, na początek się przywitam: witam :)
na forum jestem od niedawna, jeszcze się dobrze nie zorientowałam co i jak
mam czteromiesięczne dziecko, mieszkam w co. meath
siedzę w domu z małą prawie cały czas i powoli dostaję kota, zresztą moja dzidzia, z tego, co ostatnio zauważam, chyba też;
nie mam tu niestety znajomych, z którymi mogłabym gdzieś od czasu do czasu wyskoczyć, a strasznie mi tego brakuje, tym bardziej teraz;
są tu może jakieś mamy z moich okolic?

Tichonku,GosiuB,Asienko dziękuje bardzo:tak:.To teraz już wiem i sie nie bede martwić tą szczepionka.
Mamaya Witaj.A gdzie ty mieszkasz?Długo już jesteś w Irlandii?
Dzis mój mały markotny coś,nasmarowałam mu teraz główke oliwka bo ma ciemieniuche.Mam nadzieje ze szybko mu to zejdzie.

my z ciemieniuchą walczyliśmy ponad 2 miesiące :/

moje dziecko już śpi ponad 2 godziny!! normalnie to tylko ok. 1,5 godz a dzisiaj nie wiem co jest, ale mi się to podoba :-D zwlaszcza, że przebija się kolejny ząb więc myślałam, że będzie maruda, a on kochany śpiocha sobie :-D

GosiuB mój mały duzo niema na główce tej ciemieniuchy,ale trzeba dbać o to żeby jak najszybciej zeszła.To fajnie że dziecko Ci śpi i nie jest marudny przez ząbki.

reklama
A mnie tak głowa boli że już nie wiem jak sobie pomóc :-( tv ściszony do minimum, pilsa zapodałam ale nadal czacha dymi :baffled: normalnie aż rzygać mi się chce, tak mnie zmuliło:confused2: nie mogę się skupić nad niczym...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry