reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witajcie poniedziałkowo,

Zrobiłam dzis jeszcze jeden test, tym razem DIGITAL i mam czarno na białym - Pregnant 2-3!!!

Bardzo sie cieszę, raczej cieszymy, bo to była wspólna decyzja o posiadaniu jeszcze jednego (ostatniego z planowanych) malucha.
To juz taki ostatni dla nas czas i bardzo sie cieszę, że udało się bez problemów właściwie.
Tylko wiecie jak to jest - my czujemy to od razu, a do faceta dociera to za chwilę jak juz zaczyna "coś" zauważać.

wszystkim jubilatkom i solenizantkom serdeczne życzenia, a wszystkim dużżżżżoooo zdrówka (sobie też).

reklama
witam :-)
mlody wstal z lepszym humorem, a i moj juz z pracy wrocił wiec luz. teraz poszli na spacerek a ja co.. no pozmywac bym musiala ale mi sie nie chce :zawstydzona/y::dry: szkoda ze zmywarka mi tak ciu**** zmywa bo bym do niej wrzucila :dry:

no ja owa wode do zelazka zakupilam i jestem zadowolona bo pachnie ładnie :tak: pomimo ze ja nasze ubrania tylko "lizne" zelazkiem to czuc:tak:
wiec egzamin zdala i zakupie wiecej:tak:
dziekuje za całuski i buziaczki dla Marcelita :tak::blink: podziekowania klikne wieczorkiem :-D jak bede pisac a teraz wybaczcie ide zmywac:dry:
chyba....:-p
chorowitkom duuuuzo zdrowka :tak:

Gliwa-to widzę choc u Was pogoda dopisuje...Dobrze Wam:)
Katrina-no GRATULACJE bezwątpliwościowe:)
Aureliamarcel-jakbym mogła chętnie oddałabym Ci "naszą"zmywarkę-u nas to tylko mebel:/Ja się do prasowania zbieram jak krowa do porodu(taka brzydka metamorfoza;))
A ja właśnie wróciłam z takich zajęć "świetlicowych"-Dawida zapisałam.Będą zajęcia raz w tygodniu-prace plastyczne,rysowanie,gry i zabawy:)A,że nasz synek ma talent do rysowania to niech go gdzieś(poza domkiem)rozwija:)

hej dziewczynki witam sie ia po parodniowej niobecnosci.ost tydz byl troszkew ciezki nie dawalm rady z wyrobieniem sie ze wszystkim a wieczorami padalam,chyba mi brakuje jakis wit bo czuje sie caly czas zmeczona i juz nie mam takiego pawera jak kiedys,a pozatym nikus troszke sie zmienil i zaczal szatazxowac i spi mi przez caly dzien ze 2-3 razy po 20 min ale ciesze sie ze chociz w nocy spi tzn budzi sie raz na papu ale to juz tata go karmi bo akurat wraca z pracy,a co do mojego starszego syna caly czas sie budzi i tertaz juz 3 razy i kaczy sie tym ze klade sie obok niego bo juz nie mam sily do niego,ja niewim czy to jest normalne ze 5 letnie dziecko w calym swomi zyciu moze przespal parenascie nocek bez placzu histeri ze poprostu je przespal.ach szkoda gadac
a tak wogule zaszczepilam nikusia na rotowirusa i juz ma obie dawki podane wiec jestem happy:-Dmaly wazy 6700 i 65 cm
jak wy dziewczyny dajecie rade zeby cos popisac na bb jak to ogarniacie bo tyle razy juz siadalam cosik sie odezwac a tu zawsdze cos:-(

Biola dla mnie to nie jest normalne,niestety :no:
Nie wiem dlaczego Twój synek się tak zachowuje w nocy,ale jak dla mnie to nie jest normą :sorry2: Rozumiem do 3rż,ale dalej szukałabym jakiejś odpowiedzi na to zachowanie.Na pewno Twoje dziecko wstaje rano mało wypoczęte i nie wyspane,dobry sen jest bardzo potrzebny,zwłaszcza małym dzieciom.
A powiedz ma on lampkę nocną? Dajesz mu kubeczek z piciem koło łóżka?

Tichonku taką książeczkę oszczędnościową chyba zrobię młodemu w domu.
Bo ja bym chciała właśnie podobny system wprowadzic by nauczył się oszczędzania (starzy nie umieją to choc syn będzie oszczędny :-p:-D ) choc widząc go jak połyka wzrokiem wszelkie produkty w sklepach to będzie ciężko :baffled:

Lubiczanko no właśnie,chyba muszę się uzbroic w masę cierpliwości jak młody na samym początku będzie latał po sklepach z wywieszonym jęzorkiem,bo dostał grosika.Chyba 5e tygodniowo wystarczy na początek :tak:

Anineczko z pewnoscia 5 euro wystarczy na poczatek:tak:
nasza Natalia tez oszczedza :tak:
nie wazne czy dostanie ode mnie czy od J to zawsze leci do skarbonki i wrzuca pieniazki i wie ze jak skarbonka bedzie pelna to wtedy wyciagniemy pieniazki i wyda na co bedzie chciala oczywiscie pod naszym nadzorem a ze skarbonka jest duuuza to troche potrwa za nim ubiera pelna:tak:
Ja pamietam jako bylam mniejsza to rodzice tez dawali kieszonkowe i jakos ciezko bylo wydac te pieniazki jak cos mi sie spodobalo to pare razy myslalam czy owa rzecz mi sie przyda i przez oszczedzanie od malego nauczylam sie szacunku do pieniazka wiedzialam ze z nieba rodzicom nie leca
Mam nadzieje ze Nacia od malego tez sie nauczy szacunku,czas pokaze

Biola to rzczywiscie masz problem
Moze ktos synka nastraszyl ze nie chce spac u siebie w pokoju...

reklama
aaa i zapomnialam katrina ogromne gratulacje
dziewczynki nikt go napewno nie nastraszyl bajek strasznych nie oglada bo to jakby trwa od ur tzn teraz napewno jest leipei bo budzi sie do 3 razy ale jak byl maly tak do 2 lat to potrafil z 15:(a co jest najgorsze ze on tego nie pamieta ze sei budzil niewie co mu sie snilo itd,musze poszukac jakies info na temta zaburzen snu u dzieci,anineczko odp na twoje pyt to ma lapke nocna ale nie wlaczy jej tylko zaczyna jak sie odrazu przebudz drzec jak przescieradlo ja wtedy albo R wpadamy jak poparzeni do pokoju kladziemy go z spowrotem i tak ze 3 razy w nocy:(((Aniu maly z nami spal do 4,5 rż w naszym pokoju a i tez sie budzil nie budzi sie tylko wtedy jak ktos z nim spi,ale to tylko dlatego ze jak zaczyna sie krecic to ja to czuje i go przytulam i on to czuje i jest ok,kiedys rozmawialam o tym z lekarzem ale tylko mi powiedzial ze jedne dziec spia a inne nie i tyle:((

A tak wogule jutro mija nasza rocznica z R 16 lat jak jestesmy razem:)))) wiecie ze my jestesmy juz razem od podstawowki,jak dwie polowki:)))))))))

ok musz ekaczyc bo szantazysta wzywa jak macie jakies pomysly co do sposobow co zrobic zeby moje dziecko przesypialo nocki piszcie wyprubojemy wszystkie,a ogolnie kacperek jest super boy i b zaczyna byc samodzielny np sam juz sie kapie sam sie myje wychodzi i ubiera w pizamke :)))))

Ostatnia edycja:
Do góry