reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka:-)
katrina-gratuluje jeszcze raz i zycze spokojnej ciazy:tak:
biola-oj tez bym chciala znalesc "zloty"srodek zeby Norbert przesypial noce :dry:U nas jest tak, ze budzi sie (ale nie z placzem) i przydreptuje do nas do wyrka, wiec my go spowrotem do pokoju odprowadzamy i nieraz jest tak 2-3 razy, najczesciej ktores z nas laduje u chlopcow w pokoju(maja wspolny pokoj) bo jak nie jeden to drugi sie budzi. Dzis w nocy przyszli obydwaj wiec zostali u nas w wyrku z J a ja poszlam do nich spac. Rano sie budze a chlopcy spia razem ze mna:baffled: i co tu zrobic?? widocznie chlopcom dobrze sie spi z nami ale ile mozna:confused::unsure:

reklama
witam sie wieczornie

katrina jeszcze raz ogromne gratulacje :-):-)

biola ooo rany to faktycznie nocki ciezkie macie Ja niestety nie pomoge bo na szczescie patryk od 6 tygodnia zycia spi sam (w swoim lozeczku) i w zasadzie sie nie budzi - czasem jak mu raczka scierpnie albo jak koszmarka ma A tak to nawet sam w lozeczku swoim zasypia bez spiewania, czytania itp..... Mam nadzieje ze to sie nie zmieni
a Tobie zycze zebys wreszcie znalazla jakis sposob zeby maly spokojnie mogl przespac nocke
AHA wszystkiego naj naj z okazji rocznicy :)

anineczko doswiadczenia w dawaniu kieszonkowego niemam jeszcze ale mysle ze te 5e bedzie w sam raz :-)

Ostatnia edycja:
Biola wspolczuje nocek, wytrwalosci i sily zycze
Katrina to gratuluje jeszcze raz

Dzisiaj Zuzia tez byla jakas nerwowa, na druga drzemke to musialam ja polulac bo az z placzu sie zachodzila. Okazalo sie, ze nie mogla sie odgazowac i dopiero jak podalam jej starte jabluszko to takie baki poszly, brzuszek od razu miecutki sie zrobil. Nie wiem czym to bylo spowodowane.

reklama
A co ja mam o Macie powiedzieć?:baffled:Ten to dopiero sobie wygląda:szok::-D:-DJa mu zakładam bodziaki,w któych Radek urzędował jak miał pół roku i już są ciasne:szok::-D:-D
Od wczoraj zaczęłam wprowadzać słoiczki,mało z leżaka nie wyskoczy jak widzi żarło:-D:-D:-DAle na razie jeszcze słabo mu idzie to jedzenie;-)Boszsz...a jaki on ciężki:baffled:
Biola Radek swojego czasu tez tak się darł,teraz czasem mu się też zdarzy,ale czasem.Z tym,że on ma włączoną maleńką lampeczkę,taką do gniazdka wkładaną całą noc bo się boi ciemności:baffled:No ale śpi dość dobrze,a Matt tak jak Nikoś:tak:W nocy śpi jak zabity,budzi się rano na mleko ale w dzień jak zając pod miedzą:baffled:3 drzemki po 20 minut i to z bujaniem,jak tylko odejdę na moment już ma oczy otwarte:wściekła/y:I chce,żebym koło niego siedziała,gadała do niego albo najlepiej wzięła go na ręce,jak tylko mnie nie ma chwilę przy nim to już zaczyna marudzić,głośniej i głośniej:dry:Za to na spacerach,na zakupach,w wózku potrafi 3 godziny spać:-p
Gartuluję takiego stażu:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry