reklama

Mamy z Irlandii!!

ewelcia-ja nim wysyłałam.Tanio i mogę polecić. :tak: Nie mówiąc o tym, ze paczkę dostaliśmy o 3am,a deklarowali przyjazd na 3pm :eek:;-)(mi tam akurat się nie spieszyło,dziwne tylko ze maja jednego kuriera rozwożącego paczki w całej Irl Pn)
Nie no,ale nadałam kolejna, bo faktycznie tanio liczą i szybko dociera.

reklama
No hej wlasnie sciagnelam sobie bb na tel i ucze sie obslugiwac:)a swoja droga milo lezec lozeczku i was podczytuwac.;.) .
TICHONKU 5kola co to.dla mnie buchaaaaaaaa bozysz mi to wystarczy jakies 3 skromne pokoiki .,;)ale w tym basenie to poplywalabym,moze wreszcie bym schudla;(a tak ptzy okazji czy mozecie pole ic mi jakies tabsy odchudzajace ktore moge tu dostac,musze zgubic 5kg a za cholere nie moge;(

Ewelcia - ja wysylalam tym kurierem i mial byc po paczke o 00.30 a byl 3 godz pozniej, ale faktycznie tanio i w miare szybko.
Tichonek, Biola - to kiedy przeprowadzka do tej chaty;-):-D cena calkiem przystepna:tak::szok:

Witajcie wieczornie, cały dzień nie mieliśmy neta, ale już jest OK. Przeszliśmy z Eircomu do Vodafon-u i tak zanim się to przełączyło, to kilka godzin zeszło. Ale mam nadzieję, że juz będzie OK.

witam sie wieczornie

juz po szkole Wszystko spoko tylko szkoda ze tak pozno....

biola przepis na wszystko jest super strasznie lubie ten serial

lubiczanko sama chcialabym wiedziec..... mielismy jechac w tym tyg na przeszpiegi ale dooopa bo p nie dostal wolnego Dopiero w przyszlym tyg (chyba) pojedziemy nio a kiedy nam odpowiedza i czy wogule zaoferuja dobre warunki to sie okaze Napewno w tym roku jeszcze ale ciezko dokladnie okreslic

reklama
Hej Dziewczyny,
Jak trwoga to do Boga, a ja zagladam do Was... Choc nie wiem czy mi pomozecie, bo sie opuscilam ostatnio w pisaniu tutaj ;-)
A problem mam i to calkiem duzy...

Czy ktoras z Was leciala Aerlingusem do Hiszpanii? Dostalam maila, ze mam wypelnic dodatkowe informacje o podrozujacych na podstawie paszportu. A ja nie mam paszportu :( mam dowod osobisty i bylam pewna, ze to wystarczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry