didi
Fanka BB :)
siemanko
Tabasia..ja leciałam ale mamy paszporty ..ale zobacz może jest tam możliwość zmiany i jak dobrze pamiętam oni nic takiego nam nie sprawdzali po wypełnieniu
u nas już lepiej ..znaczy z Ewą ..dzisiaj pierwszą noc przespana bo 2 to miała wyjęte z życiorysu , więc bardzo mnie to cieszy że już poprawa jakaś jest
laski a co to za chaty..jeny niektóre maja ceny jak z kosmosu i kogo stać na płacenie takiego rentu co miesiac ...ale sama pomieszkałabym w takim..hihih
miłego dnia życzę i postaram odzywać się częściej w miarę możliwości
Tabasia..ja leciałam ale mamy paszporty ..ale zobacz może jest tam możliwość zmiany i jak dobrze pamiętam oni nic takiego nam nie sprawdzali po wypełnieniu
u nas już lepiej ..znaczy z Ewą ..dzisiaj pierwszą noc przespana bo 2 to miała wyjęte z życiorysu , więc bardzo mnie to cieszy że już poprawa jakaś jest
laski a co to za chaty..jeny niektóre maja ceny jak z kosmosu i kogo stać na płacenie takiego rentu co miesiac ...ale sama pomieszkałabym w takim..hihih
miłego dnia życzę i postaram odzywać się częściej w miarę możliwości
mam nadzieje, ze jeszcze ktoras z dziewczyn leciala tymi liniami. Ja latam do PL i nie ma problemu na dowod. A jak wpisywalam dane teraz, to wypelnilam dane z dowodu, ale nie dalo sie zmienic... Echhh nie wiem, pewnie, zeby dodzwonic sie na infolinie, to wieki bedzie trwalo......
. Zuzia wstala zaraz po 6 i zawsze okolo 8 idziemy do salonu i bawimy sie az mala zje kaszke i pojdzie na drzemke. A dzisiaj zasnelysmy tuz prze 8 i wstalysmy o 8.40 wiec przesuna nam sie drzemki.
. Biore sie za siebie i musze kuchnie ogarnac bo wstyd bedzie jak Asienka z Ania przyjedzie
.