Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
reszta domowników ok poki co . Nienawidze się tak czuć - na szczęscie mamy tak tylko 2 razy w roku ;-)
gratki . Jak słyszę brzdęk gitary to mnie coś bierze 

moze w przyszlym tyg, jakies małe wakacje sie zaliczy :-) na styk w sumie,ale... co tam

) nie wymaga sie jeszcze tak i jakos tam zawsze to nauczanie początkowe. A teraz... zmiana wychowawcy, kazdy przedmiot z innym nauczycielem, i te zadania domowe
Napisz o połozeniu Polski na świecie i jakie znaczenie ma to dla Polski - ja rozumiem, ze to mogło być na lekcji ,ale napisać o tym uzywając juz troszke innego slownictwa niż w 1-3 i wiedzy przede wszystkim- to juz nie takie hop siup. Co nie zmienia faktu,ze i tak kocham tą szkołę 

Muszę się dowiedziec.

Tia,on mnie wspiera najbardziejTichonku idziesz jak burza :-)
A czy Twój P też zrzuca pociążowe kilogramy?![]()
Raczej uzupełnie kilosy zamiast tracić
Opycha się słodkościami,pizzami,frytkami i tylko pyta czy mi nie przeszkadza
I pyta też czemu żadnych ciast mu nie piekę
Ja swoje pociążowe kilosyjuż straciłam dawno,teraz ważę 8 kilo mniej niż przed ciążą,ale nie ma sie czym chwalić...Człowiek się zapuścił to teraz ma co zrzucać
Ale zaczynam wracać na właściwy tor,choć jeszcze trochę przede mną
O sole mio!!!Tichonek wez sie nei wygłupiaj - bo cień zostanie tylko niebawemgratki . Jak słyszę brzdęk gitary to mnie coś bierze
![]()

Ty widziałaś moje fotki 15 kilo młodsze i cienia tam nie było;-)