reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
helloł

od soboty- niedzieli zakatarzonam, dycham jak lokomotywa, płuca chce wypluć :dry: reszta domowników ok poki co . Nienawidze się tak czuć - na szczęscie mamy tak tylko 2 razy w roku ;-)

Tichonek wez sie nei wygłupiaj - bo cień zostanie tylko niebawem :-D gratki . Jak słyszę brzdęk gitary to mnie coś bierze :nerd::-D

anineczko chuchnij :baffled::-D

barmanka tera kobieta pracująca to gdzie tam czas na BB :sorry2::-p

asieńko_r oby Was nie porwało po drodze :-p

Moj G ma wolne... i jak dobrze pojdzie ( bo nie planowałam tego ) :dry: moze w przyszlym tyg, jakies małe wakacje sie zaliczy :-) na styk w sumie,ale... co tam:sorry2:

no to jakies pranie wstawie, a łeb mnie boli jak :dry:

tabasia
i ja mam zadną wiedze w tym temacie,Ryanairem latamy :nerd:

Musze Wam powiedzieć,ze... w polskiej szkole miedzy nauką w klasach 1-3 a przejsciem do klasy 4 jest totalna przepaść . Te 1-3 to takie "dziecioszki" zawsze- ta sama pani przez 3 lata (jak sie uda :-D ) nie wymaga sie jeszcze tak i jakos tam zawsze to nauczanie początkowe. A teraz... zmiana wychowawcy, kazdy przedmiot z innym nauczycielem, i te zadania domowe :baffled: Napisz o połozeniu Polski na świecie i jakie znaczenie ma to dla Polski - ja rozumiem, ze to mogło być na lekcji ,ale napisać o tym uzywając juz troszke innego slownictwa niż w 1-3 i wiedzy przede wszystkim- to juz nie takie hop siup. Co nie zmienia faktu,ze i tak kocham tą szkołę :cool2::-D

Dz D
Tichonek-brawo dla Ciebie!!!Ależ Ci zazdroszczę samozaparcia-naprawdę ja jestem słodyczoholiczką i wolałabym zrezygnować ze wszystkiego innego na rzecz HORALKA:((((
Anineczko-ja w ciąży takie same zachcianki miewałam(na paprykarzyk:)))
Didi-dobrze,że jest poprawa-i oby już tylko lepiej było:)
Gastone-wreszcie pozytywne fluidy;)))Super-brawo dla Dziewczynek:)
Asieńko-u mnie pranie od wczoraj wisi-a co dziwniejsze nie wyschło-a tak wieje:/
Margaritta-zdrówka!!!Co się nie chwaliłas wczasami?A ja miałam wczoraj pytać jak tam te sprawy,ale jakos J mówił,że nie odpisujecie:sorry2:
Brykam obiad zmącić...Miłego dnia Wam

Ostatnia edycja:
Margaritta a gdzie twoje dzieci sie ucza chodzi mi o pl szkole??,bo chyba mi gdzies umknelo;)mnie czeka to od przyszlego roku i boje sie jak cholera:(a tak wogule mamy 5-6 latkow czy posylacie wlasnie do pl szkoly swoje szczescia?

a tak wogule dzis pobudka 2 razy :(((chyba musze znowu narzekac moze dzis chociaz przespi nocke;)ok lece bo robie salatke szwedzka;)))mniam mniam

Margaritta nie będę chuchac,zaraz czymś zagryzę :cool2:
A gdzie no konkretnie te wakacje?
A w szkole dają radę,Martyśka to mądra babka i pewnie to zadanie to dla niej pikuś.
Zdrowiej no,a dostałaś moją odpowiedź na sms-ka?

Biola ja nie wiem co robic z tą Polską szkołą.Niby jest u nas w mieście,ale na jakiej zasadzie ona działa to nie wiem.:dry: Muszę się dowiedziec.
Znając Antka to będzie najmniej szczęśliwym człowiekiem na świecie jak by się dowiedział,że jeszcze w soboty czy też w niedziele musi naginac do szkoły :baffled:

Lubiczanko a co robisz na obiadek?
Ja to pomysłu nie mam...:dry:

Anineczko-KOCHANEMU MOJEMU ZIĘCIOWI Z OKAZJI 6TYCH URODZIN WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO<NAJS ŁODSZEGO I NAJBARDZIEJ KOLOROWEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matiemu cmok na imieninki;)A na obiad robie ziemniaczki zapiekane i gyrosika:)A Ty rób to,co najbardziej lubi Antoś;)))
Tichonek -Twojemu Maluszkowi również imieninowy buziak:*
i Innym Mateuszkom również NAJ!!!

Ostatnia edycja:
Witam

Tichonku gratulacje!!!

Didi dobrze ze cora lepiej

Margaritta udanego urlopu mimo wszystko ,zdrowka zycze

Asienka udanej wizyty u AsienkiM:tak:

Ewelcia a co Tychcesz gubic dobrze wygladasz

Ja wstalam sobie o 10 ehhh jak ja lubie jak J ma wolne wtedy sobie moge podrzemac w lozeczku nikt mi nad glowa nie jeczy mama wstawaj:-)
Bilety kupione do Anglii ale sie ciesze najpierw do Polski lece z dzieczynkami wracam a pozniej do Anglii lecimy wszyscy

Milego dnia zycze

Tichonku idziesz jak burza :-)
A czy Twój P też zrzuca pociążowe kilogramy? :-D
Tia,on mnie wspiera najbardziej:dry:Raczej uzupełnie kilosy zamiast tracić:dry::-DOpycha się słodkościami,pizzami,frytkami i tylko pyta czy mi nie przeszkadza:confused2:I pyta też czemu żadnych ciast mu nie piekę:szok::-DJa swoje pociążowe kilosyjuż straciłam dawno,teraz ważę 8 kilo mniej niż przed ciążą,ale nie ma sie czym chwalić...Człowiek się zapuścił to teraz ma co zrzucać:zawstydzona/y:Ale zaczynam wracać na właściwy tor,choć jeszcze trochę przede mną:tak:
Tichonek wez sie nei wygłupiaj - bo cień zostanie tylko niebawem :-D gratki . Jak słyszę brzdęk gitary to mnie coś bierze :nerd::-D
O sole mio!!!:-D:-D:-D
...Cień:sorry2::-D:-D:-DTy widziałaś moje fotki 15 kilo młodsze i cienia tam nie było;-):-D
Najbardziej się właśnie cieszę,że się zaparłam,zdyscyplinowałam bo moje dotychczasowe podchody do diety kończyły się po 3 tygodniach:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Anineczko dla Antosia:

I dla Matta:

275.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry