reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka:-)
ale masakra z ta pogoda:szok:, my juz grzejemy w domku wieczorami jak chlopcy ida do kapania ale tylko tak z 40 min, zeby przyjemnij im bylo po kapieli.
kasiuleczka-udanego pobytu w Pl.
Tichonku-no no tylko gratulowac,pieknie kilogramy leca:happy2:
AsienkaR-zeby Was nie porwalo :-D milego spotkanka u AsienkiM
Anineczko-sto lat dla Antka:-)
wszystkim Mateuszkom rowniez wszystkiego naj :-)
zdrowka chorowitkom :tak:
wilwia-jak sie czujesz, chorobsko ustapilo??mam nadzieje, ze juz lepiej:tak:
lece jakis obiad szykowac

reklama
Marcysiu-i Tobie najlepsze życzenia:)
Ale miałam akcję-wyszłam po coś do auta a za mną wyleciał Daniel-gdy wyszedł za róg domu uderzyła go fala wiatru i fruuu-prawie mi syna porwało!!!Autentycznie zamiast do przodu"frunął"wstecz:))))))))))))))

Tichonku gratuluje u mnie niestety5 na plusie i nie moge za cholere zgubic,kupilam chrom moze cosik pomoze zeby tak jesc sie nie chcialo;)
Aaa i of course wszystkim naszym matim wszystkiego co najlepsze
Ok uciekam bo szkole juz otwieraja;) i zaraz wyskacza male szogunki
Ale wieje matko boska folie chce mi zerwac:(

hey
anineczko dla Twojego 6 latka
big

Marcysia szczęścia, zdrowia i słodyczy Monia życzy :-)

biola , moj Eryk chodzi do polskiej szkoły juz do czterolatkow chodził, teraz jest w zerowce
Ja sobie nie wyobrażam ze nie umialby czytac ani pisać po polsku

Tichonku gratuluje straconych kg i Anineczko Twojemu M rownież ;-)

Tichonek, a powiedz przelamalas sie do jazdy autem???

Margaritta pocałowałam Mateuszka w szyjkę imieninowo od Ciebie:tak::-D
moniadan jakoś mój P się nie może przełamać,żeby mi kierownicę oddać:sorry2::-DCiągle powtarza:musisz zacząć jeździć i... to tyle:sorry2:Jeżdżę,a jakże,na miejscu pasażera:dry::-D:-D

Ostatnia edycja:
Kurcze co za pogoda,wieje pada:wściekła/y:.Własnie skończyłam robić obiadzik.Mój mały bączek spi,dosyć już długo.
Anineczko Sto Latek dla Solenizanta.Buziak.
Tichonku dla Twojego synusia również buziak z okazji imienin.Ja ogólnie jeszcze tu nie jezdziłam,ale teraz bede miała okazje jak bedziemy mieli autko.Zobaczymy jak mi pojdzie.W Polsce jak jesteśmy to bardzo duzo jeżdze bo mamy autko tam.:-)

Hej Dziewczyny,
Jak trwoga to do Boga, a ja zagladam do Was... Choc nie wiem czy mi pomozecie, bo sie opuscilam ostatnio w pisaniu tutaj ;-)
A problem mam i to calkiem duzy...

Czy ktoras z Was leciala Aerlingusem do Hiszpanii? Dostalam maila, ze mam wypelnic dodatkowe informacje o podrozujacych na podstawie paszportu. A ja nie mam paszportu :( mam dowod osobisty i bylam pewna, ze to wystarczy.

ja nie leciałam aerlingusem tylko innymi liniami ale na dowód, a nie paszport.dane jakie są do wypełnienia nie są narzucane przez linie lotnicze tylko przez hiszpańskie władze więc myślę, że nie powinno być problemu

reklama
czesc dziewczyny mam pytanie czy ktoras z was zapisywala sie na badanie cytologiczne tutaj w irlandii przez internet? :-)
jak ostatnio lecialam tez wypełnialismy dane dodatkowe ja latam z paszportem a moj na dowodzie :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry