reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Marcysia

cake-birthday.gif

A ja dziś na angielski:baffled::sorry2:

Tichonku powodzenia na angielskim:-):tak:.
A ja siedze i wcinam fasolke,Igorek wstał wypił mleczko,pozniej dałam mu cherbatke.Teraz lezy grzecznie w leżaczku.
Mój M już wraca do domku naszym autkiem:-).Ale jestem happy.

Tichonek-buziak Mattowi w imieninki!gratulejszyn stanu wagi także :happy2:
I ja myślę ze Mattowi się chciało do łóżeczka :blink:
Właśnie miałam pytać o ten Twój angielski :blink:Powodzenia!Przede mną tez mnóstwo wyzwań,a ja tak nienawidzę nowości.Brak mi wiary w siebie zawsze,ale trza się łamać... :blink:
anineczko-Twemu jubilatowi również buziaki w urodzinki,a młodszemu w imieninki!
marcysia- zdrówka,pociechy z chłopaków i niech się spełni wszystko, czego pragniesz!
julia-ja tez się zapisywałam.Jest tak,jak mówi anineczka- chwilkę trza na ten list poczekać :tak:On tez ma swój 'termin ważności'-nie pamiętam jak długi,ale masz określony czas w ciągu którego możesz zrobić te cytologie
gliwa- gratuluje autka!Niech Wam dobrze służy!

see ya :happy2:

Nie,no super,że Matt spał jak mops w swoim łóżeczku ale do tej pory nie dał sie w ogóle do niego włożyć za dnia:no:Jakby materac był pod prądem:dry:Darł się jak opętany:dry:Wczoraj i dziś udało mi się go na śpiocha przenieść,ale muszę go jeszcze nauczyć zasypiania w nim w dzień:sorry2:
P dzwonił,że nie wie czy się wyrobi,żeby wrócić przed 19-tą:dry:No i pięknie,nie dość,że taki poziom to jeszcze mam pierwszą lekcje opuścić?!:wściekła/y:...Ma jeszcze dać znać:sorry2:

Witam mamunie:-)
Na poczatek zaczne od solenizantow
Anineczko Twoim chlopakom 100 lat,jednemu na urodzinki ,drugiemu na imieninki:tak:
Tichonku Twojemu Mateuszkowi buziak w imieninki.Tobie gratulacje ze zrzucanie wagi:tak:I nie stresuj sie tym angielskim-DASZ RADE;-)
Marcysiu Tobie wszystkiego dobrego na urodziny,wszystkiego naj,naj...
Dziekuje,ze pytasz,dzis troszke lepiej,choc nadal nieciekawie.Dzis mialam wizyte maternity to od razu poprosilam o sprawdzenie gardla i osluchanie.No i osluchowo czysto,gardlo lekko zaczerwienione.Jakies wirusowe poprostu paskudne przeziebienie mnie dopadlo.Podobno bardzo duzo ludzi choruje.Jak bedzie gorzej to mam przyjsc po antybiotyk-mam nadzieje,ze nie bedzie potrzeby.
Ja musze wziasc sie za jakis obiad.Dzis opozniony.Bede robic debiut z serem riccota-jeszcze nigdy go nie jadlam.A chce nadziec nim i szpinakiem makaron,kupilam takie duze muszle(zapomnialam nazwy)i zobaczymy co z tego wyjdzie.

reklama
Spotkanko udane. Wyszlam po dziewczyny na przystanek, po drodze zrobilam male zakupki a gdy juz szlysmy do mnie to taki deszcz spadl, ze az ze mnie cieklo. Wypilysmy po kawce, pogadalysmy, dziewczynki sie pobawily troszke.

Asienka dzieki
Anineczka wszystkiego najlepszego z okazji 6 urodzinek Antka
Gliwa oby samochod dobrze sie sprawowal
Tichonek buzisak dla Mateuszka na imieninki i gratki z okazji spadku wagi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry