reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Kurna u nas znów zaczęło wiać jakby huragan nadchodził:baffled:
Krzaczki już po osiedlu latają:szok:
A w domu jak zimno,brrr...Jeszczed nie grzałam w tym sezonie grzewczym ale chyba czas zacząć na dniach:sorry2:
I ja ponarzekałam na Matta,że nie chce spać w dzień i wczoraj położyłąm go spać w łóżeczku:szok: i spał godzinę a dziś też dał sie w łóżeczku położyć i już ciągnie prawie 2 godziny:szok::szok:Może pójdę sprawdzić czy oddycha:confused:

Dziękuję dziewczynki w imieniu Antka.Wyposażony w cukierki poszedł do szkoły.Pewnie będzie rozdawał dopiero jak mu zaśpiewają Happy Birthday :-D
A nie wiedziałam,że dziś imieniny Mateuszków,tak to ja się orientuję w temacie :zawstydzona/y::sorry2:

Tichonku Twojemu Mateuszkowi z okazji imienin big kiss :-)

To mało motywujący Twój mąż,tym bardziej gratki za samozaparcie :tak::tak:
Nie jest łatwo,choc tak się zastanowic to ja też nie pomagam mojemu M w chudnięciu,robię obiady takie jak zwykle a powinnam się trochę przestawic by M jadł lżejsze dania,no ale ja nie umiem się przestawic :zawstydzona/y:
I to on jeszcze mi kolacyjki tuczące serwuje,na szczęście nie ruszają go one,a że on przeziębiony ostatnio był to i nie biegał,ale wczoraj już się dusił w domu i poleciał o 21:00 pobiegac:tak: widzę,że to bieganie weszło mu w krew i pomyślec,ze to Sandra go do tego zmotywowała,ona wyjechała a on dalej biega :tak:

Coś mi forum zamula :dry:

a dziękuje postaram się wypocząc :cool2:

anineczko dla synusia Twego starszego wszystkiego co najlepsze, zdrówka przede wszystkim;-)dla młodszego toże tego samego :-D odp na eska dostala,ale nie kazałaś drążyc wiec nie drązyłam:sorry2::-D konkretnie do do katalonii . Ja niby wiem, ze miśka zdolna,ale... i ona miewa "zawieche" :sorry2: poza tym "Pinokio" do przeczytania. Powiedziałam,ze zabieramy lekture na wakacje - kochana mamusia :cool2:

Tichonek cień widziałam na fotce własnie :-p nie chcesz chyba do takiego stanu chudości sie doprowadzić :confused: a moze Matik własnie marzył o połozeniu się w łózeczku :-D buziol dla niego w tą soczystą szyjke. Ja juz włączalam grzanie :sorry2:

reklama
ale wieje:szok:a do poludnia bylo w miare...:baffled:
zaraz chyba zacznie lac...wyjrzalam przez okno i w oddali nie widac gory,wiec leje,jak tam pada to za 5min-10min u mnie pada:baffled:

Anineczko sto lat dla Antosia i wielki buziak dla niego!
Dla Mateuszkow spelnienia marzen zycze z okazji imienin;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry