Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

do teraz mam ciary na plecach 
bozia mnie chyba pokarała bo placki ziemniaczane piekłam no i chyba za dużo oleju w sumie na mój biedny żołądeczek.
tylko pamiętaj - wyłącz telefon 
i wcale nie chce zdjęć oglądać przepięknych 
żartujeeeee - dawaj fotki 

szok jacy podobni 
oooo pamiętam jakie wpierdy wtedy dostałam 

jak coś to odezwij się jutro to zapytam męża, on ma lepszą pamięć ode mnie ;-) Wiem tylko że w szpitalu byli bardzo zdziwieni że dostaliśmy skierowanie jeśli nic dziecku nie dolegało
Tutaj nie ma (a przynajmniej nie było 2 lata temu) czegoś takiego jak "profilaktyczne badanie".Dranissimo, my na scan bioderek dostaliśmy skierowanie od gp (polskiego gp). Nie pamiętam czy płaciliśmyjak coś to odezwij się jutro to zapytam męża, on ma lepszą pamięć ode mnie ;-) Wiem tylko że w szpitalu byli bardzo zdziwieni że dostaliśmy skierowanie jeśli nic dziecku nie dolegało
Tutaj nie ma (a przynajmniej nie było 2 lata temu) czegoś takiego jak "profilaktyczne badanie".

To normalne,w takie sposób kontrolują czy ktoś nie pobiera CHB mieszkając poza granicami Irlandii
Pamiętaj,żeby się terminu trzymać bo się mogą czepiać
Masę ludzi to dostaje
Ja kiedyś też dostawałam ale już od ponad roku mam spokój

Noo i ja nic pisac nie musze hihihi podpisze sie pod toba hihWitam
Czytam was regularnie , ale odkąd Oli ma szkołe to dzień mi przez palce przelatuje, zadanie domowe, obiad, spacer itp
Zmykam spać do pracy trzeba wstać:/
Dobranoc