reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Gastone, z czego się orientuję to teraz jest sale, na zasadzie baj 1 get 2 za haf prajs :tak:

Gliwa, weszłam na stronę tej Patrycji, fajne zdjęcia ma :tak: Aleś jestem ciekawa jakie Wam zdjęcia porobi :tak: Daleko masz na tą sesję?

reklama
witam :-)
tichonek zdrowka dla Was!!
Asienka_r gratulacjeCiociu!!
Wilwia jeszcze troszke i bedzie po, i szybko wrocisz do domku :tak: wytrzymaj tylko do niedzieli :blink:
Marta moze to tylko jakis wirus i sie organizm broni, najwazniejsze ze mlodemu nie przeszkadza ;-)
Margaritta super ze wakacje udane :-) ja widzialam :zawstydzona/y: dziekuje :-D no i witaj na wietrznej i mokrej ziemi:-p
Biola fajne chlopaki !!
Aniaa to masz w domu mała fryzjereczke ;-) i oby sesja sie udała tym razem
dranissimo tez dostalam z CB do wypełnienia :tak: nam tylko lekarz powiedzial ze mozemy zrobic w pl bo tu w pl przychodni jakos 150 kosztuje (bylam w polmedzie) a jak jest w ie przychodni to nie wiem :no:
Barmanka oby bol żoładka szybko przeszedł, haha dobre, tylko ze ona by tam zrobila taki mlyn ze chocby autem a by ja przywiezli :-D ja współczuje tej osobie co bedzie obok niej siedziec :-p bo tesciowa gadatliwa jest (tzn. narzekajaca):rofl2:
ewelcia ja tez dzis z mlodym nie wychodzilam, no tak wieje ze glowe urywa :szok:

nadrobilam :-p coby znowu zaleglosci nie miec :-D
milego wieczorku

hejka
ojjj i mnie te dni tak szybko uciekajá,rano przedszkole poxniej obiadzio(moje dziecie chyba ma dziure w brzuchu co chwile wola cos do jedzenia je wiecej niz ja:szok:) pozniej wpadl kolega do Olivy sie pobawic,poxniej jeszcze znajoma wpadla na kawe i zrobila sie 19:szok:Od dwoch dni chodze bardzo dumna bo Oliva w koncu zaczela jesc lunch w przedszkolu bo wszesniej sie wstydzila teraz pozostaje mi czekac na wiadomosc gdy Oliva zacznie mowic po angielsku.Wczoraj wieczorem znowu chorobsko probowalo mnie rozlozyc na lopaty znowu leki polknelam i dzis rano juz bylo ok i nawet teraz sie dobrze czuje mam nadzieje ze chorobsko pokonalam.
Wilwia ja Cie krece jak ten czas szybko zlecial,szczesliwego rozwiazania zycze.
Margaritto wlasnie zapodaj jakimis fotkami i bezchmurnego nieba i czekoladowej opalenizny.ehhh jak mnie sie marzy taki wyjazd.
Ania ojej faktycznie fryzjerka Ci rosnie,ja z mojá siostra tez obcinalam wloski lalká ale to bylysmy starsze ok 6,8lat.Dobrze ze moje dziecie nie ma takich pomyslow za to sobie wymyslila ze chce wlosy az do ziemi jak Roszpunka ciekawe tylko kto to bedzie je myl i czesal???:-)

Ostatnia edycja:
barmanko siostra będzie próbowała dalej,mają złą kamerke,musze podesłac jej moją wtedy będą lepsze nagrania:-)
ewelcia z lubiczanką wszystko ok,poprostu brak weny:/:/

Szymek strasznie płakał o 22.00 miał gorączke i mówił ze głowa go boli,nie wiem chyba dzisiaj do lekarza pójde

Dzień dobry:)
Tichonek,Ewelcia,Aaniu-dzieki za pamięć:****
Ewelcia-ależ Ci zazdroszczę tego aerobiku-jak było?
Aaniu-to Ci się córa na sesje wyszykowała;)))Dobrze,że nie zabawiła się w Edwarda nozycorękiego i ograniczyła się do pukla;))))A tak w ogóle to powodzenia dziś na niej!!!
Wilwia-a kiedy to tak zlecialo???Chyba za zadko zaglądasz,że nie mogłyśmy kontrolować tej ciazy-a teraz proszę-na porodówkę już jedziesz...Powodzenia!!!!1
Marta-ja tez bym poszła-nawet dla św spokoju...Może on ciśnieniowiec i reaguje na te anomalie pogody???
Tichonek-jak zdrówko?Mnie też dopadło.Wczoraj już myślałam,że jest ok,a dzis w nocy spać nie mogłam i jest-katar,kaszel-bajka jednym słowem:/a jak Mateuszek?Trzyma się dzielnie?
Kasiuleczko-pójdzie jej z tym angielskim szybciej niż myslisz:)Dobrze,że sa postepy-niedługo duma będzie Cię rozpierać na maxa:)
Gastone,Kamcia-co racja to racja...Czas leci niemiłosiernie:(
Margaritta-kogóż moje oczęta widzą-cieszę się,że zadowoleni jesteście!!!Ależ zazdroszczę!!!niunia-ja nie dziekowałam za pzdr przekazane przez Tichonka,bo osobiscie dostalam;pJak dziewczynki po powrocie do rzeczywistości(szarej rzeczywistosci)?
Anineczko-jesteś??????????????????????????????????????
Chciałam wczoraj pisać,ale mi net tak chodziłże po trzech próbach odezwania się opadły mi ręce-bo oczywiście posty nie zostaly wysłane i starałam się czytać-coby nie robić zaległości(prawda Aureliamarcel????)a do tego jesienna deprecha się zaczyna odzywać-eeeech;/

witam

Marcysiu oby bol glowy szybko minalCo do imienia to jeszcze nie wybrane,nie zatwierdzone.Jednak bylam w szpitalu,no i rozwarcie na jeden palec,ale "akcja"sie jeszcze nie zaczela:-)Polozna byla sklonna mnie juz zostawic,ale poszla jeszcze skonsultowac sie z lekarzem i jednak wyslali mnie do domu.Tak wiec oby do niedzieli,choc jak zacznie sie cos wczesniej zdac to mamy taka wspolna dobra kolezanke,ktora zaoferowala swoja pomoc;-)Choc i tak sie denerwuje.
wiem,wiem :-) dzisiaj ma przyjechac do mnie na pogaduchy przy piwku wieczorem ale bezalkoholowym zeby w razie czego,zebrac sie do Ciebie :-) zycze spokojnego i szybkiego rozwiazania kochana:-) no i bezbolesnego;-)
wlasnie spijam kaweczke,zaraz mlodego do przedszkola zawoze i mykam na szybkie zakupy tymczasem....:tak:

reklama
Do góry