reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ewelcia-no najwyżej ten rok się przemęczysz;)))))
:)
dzieki za pocieszenie:evil:

Ewelcia oby,oby:-D:-DAle Ty już zaprawiona w boju więc co miałabyś robić jakby Szym przystopował?
laugh.gif

)
odpoczelam bym wreszcie troche...a takto ciezko,w jednym miejscu sprzatam a on w drugim robi zajgon...juz mam dosc samego sprzatania,bo ilez mozna:baffled:a gdzie jeszcze jego karmienie,z ktorym tez ciezko i inne rzeczy???

Ewelcia kto jak kto,ale,że ty nie wytrzymasz z Turboszymomenem? Toś ty najcierpliwsza matka jaką znam :-p;-)
teraz to zes dowalila...wlasnie coraz bardziej moja cierpliwoc maleje:baffled::sorry2:...czasami mam ochote wyjsc z domu i nie dluuuuga nie wracac-niech sie dzieje co chce:sorry2::rofl2:
ale dzis lece na silownie,wiec troszke sie tam wyzyje:rofl2::-D

Moniadan wszystkiego najlepszego dla Eryka z okazji urodzin ...super prezent mu sprawiliscie:)

nie mam mocy na pisanie...czuje sie jakby mnie ktos czolgiem przejechal...musze isc wlosy ogarnac,bo tylko umylam rano a porzatku z nimi nie mialam czasu zrobic:sorry2:....

Hejka
Po pierwsze dużo zdrówka dla chorowitków życzę no i dla siebie też bo dalej sie za mną ciągnie przeziębienie:/
Anieczko przykro mi z powodu kotka:/
Aureliamarcel mieliście szczęście:)))
Tichonku słodki jest MAT!!!:)
MoniaD sto lat dla Eryka.
Ja też musze zrobić ten test co do naszej dzielnicy.
Miłego dnia

Kamcia no właśnie jak poszukiwania chaty?
No i co jak zrobisz test tego radonu,to jest coś co może zniwelowac go? Czy tylko wyprowadzka z tego miejsca? Bo jakoś nie potrafię sobie wyobrazic co ten test może Wam dac?

Chyba kawkę trzeba strzelic bo mnie kryzys dopada :baffled:

Ewelcia ależ oczywiście,że jesteś cierpliwa mamcia.Bo serwujesz młodemu co sobie tylko zażyczy,aby tylko zjadł :-D nie ze mną te numery :unsure::-D
Ale idź wyżyj się na siłowni,tylko zostaw coś sił dla mężowskiego :-D
aha,zajrzyj na gg :-p

Moniadan Sto Lat dla synusia,
Anineczko przykro mi z powodu kotka.
Spacerek zaliczony z Igorkiem,pogoda dzis juz o wiele lepsza.Ale jakoś niemam humorku,nic mi sie niechce.
Zaraz trzeba kawke spić.
Miłego popołudnia.

hej dziewczyny mam prosbe poniewaz jestem na etapie szukania fotelika samochodowego dla nikolaska czy mozecie mi doradzic jaki fotelik jest bezppieczny i na co mam patrzec w razei kupna fotelika ,jest tyle fotelikow i tak roznych cenowo ze szok a nie b orientuje sie w nich :(

reklama
Anineczko odpisalam;-)
Czekam wlasnie na kolezanke,az mi pusci sygnal i lece:)m zabral mlodego na spacer....
Myslalam ze nie dam rady dzis pojsc,bo mnie strasznie zoladek bolal,ale na szczescie krople pomogly i wrocilam do zywych...
Mnie ostatnio b.czesto boli zoladek i chyba to na tle nerwowym...wykanczam sie powoli:blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry