reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

ewelcia a gdzie lecisz?

biola najlepiej to na crash testy patrzec,tam masz gwiazdki za bezpieczeństwo i szukac opinii w necie.Nawet na forum możesz zadac pytanie panu,który się tym zajmuje,ma chyba sklep w Pl z fotelikami.Podaj mu kilka propozycji,a on odpowie czy je zna i jak z bezpieczeństwem.
osobiście mam Britax a pewnie najlepiej to Maxi Cosi wybrac,choc ceny powalają :tak:
Tutaj masz profil tego pana:
Zobacz Profil: e-foteliki - Forum BabyBoom
A tutaj testy:
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa

reklama
Witam

My niedawno wrocilismy napierw sesja pozniej zakupy takze jestem troszku zmeczona

Mam pytanie do was.Orientujecie kiedy sa mniej wiecej jakies sale w mothercare?

Wiesz dzis bylismy na zakupach i Swords sa wyprzedaze :tak:

Aniaa to masz w domu mała fryzjereczke ;-) i oby sesja sie udała tym razem

Dotarlismy,sesja sie udala teraz tylko czekac na efekt :-)

Aurelia gratuluje wygranej

Tichonek dzieki dopiero teraz zobaczylam zdjecie ktroe wstawila Patrycja
Widze ze nasze Smyki sa na tym samym etapie Lenka tez sie slini i niestety efekt jest tego taki ze brodka jest w krosteczkach

Gliwa lepszego nastroju zycze
Barmanko jak tam zaladeczek?
Ewelcia wyzyj sie na silowni ;-)
Anineczko,Lubiczanko,Kamcia zdrowka dla Was dziewczyny
Moniadan Sto latek dla synusia
Biola ja Ci moge polecic firmy Britax mamy jestesmy zadowoleni

I to chyba na tyle wiecej nie pamietam hehehe

Ostatnia edycja:
ja weszlam na profil Ani i szukam tej fotki Natalki o ktorej Tichonek pisala:-D:zawstydzona/y:a oan przeciez jest na profilu Patrycji...Anineczko i kto bardziej zakrecony?
Ja caly album Ani prawie przejrzalam:zawstydzona/y:

zakręcona jestem :baffled: mi to dużymi literami ostatnio trzeba ewelcia :-D

Aaania83 to zdjęcia już są?? gdzie? :unsure:

Ja zdjec nie mam u siebi,Patrycja wstawila na swoim profilu ;-)

ja weszlam na profil Ani i szukam tej fotki Natalki o ktorej Tichonek pisala:-D:zawstydzona/y:a oan przeciez jest na profilu Patrycji...Anineczko i kto bardziej zakrecony?
Ja caly album Ani prawie przejrzalam:zawstydzona/y:

No wlasnie widzialam ze mnie podgladalas :-D

helloł

ze wisienkowa Asia ma 2 latka ? słodka niunia wszystkiego wspaniałego dla niej ;-)

anineczko zlośliwcze Ty :evil: wesele cały czas do mnie "idzie" :-p a na szybko prosze bardzo :-)

Spain2011 (143).jpgSpain2011 (252).jpgSpain 2011 (11).jpg

barmanko to błekitne niebo dla Ciebie :-p;-)

ewelcia
dobra siłownia nie jest zła :tak:

Tichonkowa Mati jak urósł :szok: no ale dostać się w zakładeczkę szyjki musisz ;-)

Anineczko dziekuje ci b tak tak maxi cosi powolaja cenowo.:(
Mysle ze britax wiem ze dla mlodego powinoen buc od 0do18kg ale jakos och jest malo o cenowo yez powalaja czy myslicie ze mohlabym kupic dla niego taki od 9 do 18kg ,czy ktoras z was ma taki fotelik britax wlasnie od 9kg czy taki fotelik tez sie montuje tylem do kierunka jazdy i czy jest mozliwosc obu dziecko w nim moglo pol lezec,bozyszzz ale ja jesyem zielona w tym temacie:(

reklama
Do góry