reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
no właśnie sama w sklepach jeszcze nie widziałam,za wcześnie.
Ale tak na tydzień przed myślę,że będzie ok. :tak:
Ja to zawsze na ostatnią chwilę zawsze kupowałam,ale jak mówię,trafiałam już na ostatki.Teraz kasiorka będzie też pod koniec miesiąca,tak więc ja to nawet tydzień przed nie kupię tylko kilka dni,znowu :sorry:

Witam

Ania83- ja bylam w sobote ale na Smithfield a do EMC rzadko ale chodze;-)

O widzisz:-) to masz sobowtora,dobrze ze nie zaczepilam tej dziewczyny bo byla by klapa chyba bym sie ze wstydu spalila normanie :-D

Lubiczanko jestesm jestem:-)
Mikimauro trzymam kciuki ...czekam na wiesci
Gastone czadowe fotki :-) sama robilas?
My wczoraj bylismy u GP lekarz stwierdzil ze nic zlego sie nie dzieje na szczescie, martwil mnie ten mokry kaszel u Lenki wolalam sprawdzic bo za 13 dni do kraju lecimy ale na szczescie wsio oki
Malutka wazy 7650g :-)

Milego dnia

Anineczko u nas w Dunnesie już dyńki są dlatego pytam bom zielona w tej kwestii:zawstydzona/y:
Aniaa Lenka,trza przyznać jak na dziewuszkę i to urodzoną przed czasem to waży sobie nieźle:-DMój bambaryła to chyba z kilo więcej:zawstydzona/y:Ten to ma spust:szok:Wtrynia aż mu się uszy trzęsą:-DA jaki niecierpliwy przy tym,a jak się cieszy:-D:-D
...A jak się zwalił właśnie:confused2:Idę go przebrać bo skapcanieję w tym smrodzie:eek:

Lubiczanko a co tam znow u was ze z Garda masz doczynienia?
Ania to dobrze ze nic zlego sie nie dzieje:)ladna wage ma Lenka!
Tichonek ja chyba z tydzien przed kupie jakas dynke...musze jakies ozdoby kupic na okno,w zeszlym rku mialam naklejki...teraz kupie cos zebym miala na nastepny rok:)

ja weszlamna forum i sie nie kapnelam ze jakies zmiany,jak posta chyba Tichonka przeczytalam to zaczelam sie rozgladac,ale dla mnnie wsio takie samo...dopiero tutaj jak pisze to widze zmiany:)

bylam dzis z mlodym pierwszy raz w Community Center,bardziej prowizorka niz community center,ale "prawdziwy"budynke remontuja,maja cala kuchnie do wymiany i plac zaabw do zrobienia....mieli pozar,i na okres 3-4tyg jets przeniesione w inne miejsce)
Mlody do domu nie chcial isc

Hello
Wróciłam z miasta szukałam kostiumów , ale średnio:/
Anieczko będe sie przebierac, nie wiem za co...
Ale ty przebierz sie za ciężarną zakonnice, w strój sie zmieścisz:))
A Marek za ksiądza co Cie zapłodnił haha
Kupiłam wiaderko na słodycze i sztucznie ognie :)
Podobał mi sie strój pszczółki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry