reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.A my po spacerku z Igorkiem,odrazu człowiek sie lepiej czuje jak pochodził troche po dworzu.Zaszliśmy do Tesco byłam kupic swojej bratanicy prezent:-).
Aniaa to dobrze że z Lenka wszystko w porzadku.Rośnie jak na drozdzach.
Obiadzik właśnie wstawiłam,dzis ma Udka z pieczarkami i ziemniaczki.Igorek smacznie śpi po spacerku.
Miłego popołudnia.

reklama
Olivier lepiej w nocy spał te tabletki pomogły.
A na impreze do Anieczków haha powtórka z zeszłego roku:)
Anieczko a z tej strony mozna zamawiać i odebrać osobiście w Portlaoise hahah

Ostatnia edycja:
Tak jak obiecałam fotki Igorka.:-)

Załączniki

• IMG_5722sm.jpg
    IMG_5722sm.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_5758sm.jpg
    IMG_5758sm.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG_5713sm.jpg
    IMG_5713sm.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 75
Witajcie,

lubiczanka - daję znak, że żyję, wczoraj wieczorkiem dojechaliśmy szczęśliwie do domku. Droga beznadziejna - 7 godzin jazdy w deszczu, ale jakoś udało się przeżyć, nawet krzyż mi się nie dał bardzo we znaki.
Dziś w nocy mój małżonek odwozi babcię i tatę na lotnisko... znowu zrobi się pusto i smutno w domu.

Na zdjęciu jestem ze świeżutkim chrześniakiem (i bratankiem), obok moja córcia i mój ślubny.

reklama
Do góry