reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Gastone-przesliczne te zdjęcia-oczywiscie Modele pierwsza klasa;))))
Gliwa-no pięknie...Jaki okruszek słodziuteńki:)))
Katrina-dobrze,że jakoś dotarliście do domku:)noooo-jaka fajniutka z Was rodzinka:)))
Marta-mam nadzieję,że to nic poważnego:(((
Przepraszam,ale szał od rana,więc nie popiszę...do potem

Ciezko nazwac to pasja. Podobno mam oko hehe.Ale ja nie z tych co zaraz "pasjonuja" sie fotografia bo ktos im powiedzial ze robi swietne zdjecia.Dla mnie za duzo jest tych pasjonatow.Nie wystarczy wziac aparat i cykac. Niektorzy sie troche zbyt rozpedzaja:-) Ja raczej czasem robie bo J najczesciej czasu nie ma a jak to mowia szefc bez butow chodzi.Ale zaczynam sie przyuczac bo dziewczyny wyrosna trzeba bedzie popracowac..

Witam się:-)
GLIWA jeszcze raz powtórzę:zdjecia cudniaste:-)
Gastone ja sobie wczoraj pooglądałam fotki dzieciaków Twych na FB:-)Widać,że masz masę pracy przy nich:-DJakie miny robią,jak się za włosy tarmoszą:-DA jakie słodkie przy tym,cala trójca:tak:e oczęta to chyba wszyskie po Tobie mają:tak:
Fajno tak mieć męża fotografa,a i Ty przy nim fachu się poduczysz;-):-D
Idę trochę nad angielskim przysiąść więc obiad dziś gwizdany:-p
Dziewczyny,wyszperałam,że jednak operacja Julianka przebiegła w tej optymistycznej wersji
:-)
Tu możecie poczytać: https://www.babyboom.pl/forum/dziec...sze-pociechy-19039/index1170.html#post7653897
I tu zobaczyć jak dzieciątko musi cierpieć
:-(: https://www.babyboom.pl/forum/dziec...tki-i-filmiki-17445/index459.html#post7653923

Ostatnia edycja:
witam
gliwa foteczki sliczne,Igorek swietny model.
Gastone Twoje zdjecia rowniez swietne:)
Katrina dobrze ze szczesliwie dojechaliscie,swietne zdjecie...corcia sliczna i Ty rowniez:)
Tichonku ucz sie ucz!
Marta i jak tam Damian?
Anineczko nie my raczej nie,ale dziekujemy za zaproszenie:)my w tym dniu mamy rocznice slubu i chyba spedzimy go we dwoje:)

wczoraj bylam ponad 1,5h na silowni,wrocilam prawie w pol do 10 i juz sil nie mialam...a jeszcze @ dzis dostalam,wlasciwie od wczoraj mi sie rozkreca

Oj Tichonek mam:-D teraz jeszcze wiecej.Takie psoty male z nich ze nie wyrabiam:-) Teraz troche ciezki okres bo chadza a ja nie nadazam.. No i bardzo sie zazdrosne zrobily, jak wyciagam rece do ktorejs to druga pedzi po trupach do celu zeby zdazyc przed pierwsza.Konczy sie obustronnym wrzskiem:-))

Witam
.Dla mnie za duzo jest tych pasjonatow.Nie wystarczy wziac aparat i cykac. Niektorzy sie troche zbyt rozpedzaja:-)
I tutja sie z Toba zgodze znam takie przypadki porywaja sie z motyka na slonce a w gruncie rzeczy guzik wychodzi bo wydaje sie ze zdjecia sa super ze maja to cos a w sumie sa beznadziejne
Ja lubie cykac a szczegolnie swoim szkrabom :)Maja duzo zdjec ...bedzie pamiatka jak beda wieksze
A Ty pod fachowym okiem moze sie uczyc doksztalacic dobrze Ci:-)

Lubiczanko oby sytuacja zostala opanowana
Tichonek udanej nauki
Marta jak synek
Dzindusia co u Ciebie?

Milego dnia

reklama
hejka
Gliwa sliczne fotki a model przeslodki w tych czapuniach.
Gastone Twoje fotki tez super, ja tam tez lubie pstrykac zdjecia mojej malej.Duzo pstrykam zeby poxniej miec z czego wybrac bo dzieciakom w ruchu ciezko jest zrobic fote i polowa rozmazanych wychodzi albo z zamknietymi oczkami. ehhh marzy mi sie lepszy aparat.
Katrina witaj
ja mam dzis lenia, odprowadzilam mala do szkolki przyszlam zjadlam sniadanko kawke wypilam, umylam wloski i wyprostowalam( po scieciu to teraz mi to zajmuje 5minut a jak mialam dlugie to 20minut musialam prostowac)oby nie padalo bo szlak fryzure trafii:wściekła/y:a teraz siedze i mysle co tu na obiadzio zrobic.

Aureliamarcel ja pod koniec paxdziernika planuje farbnac bo tez wyplowialam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry