reklama

Mamy z Irlandii!!

Aurelia to super że wizyta udana.Dzielny chłopaczek.
Ewelcia tobie to sie nie nudzi,kawkujesz.Pewnie trzeba korzystać.Ja tez lubie chodzić :-):tak:
Widze dziewczyny ze sie na spotkanie umawiacie.:-)
A my siedzimy sobie,męzus mi kupil Gin+tonic.I drineczka pije z bratowa M.:tak:
Miłego wieczorku.

Ostatnia edycja:
reklama
witam

Aurelia dobrze, że wizyta udana a ja czekam na Waszą wizyte, pisałaś, że przyjedziecie i
jeszcze Asienka_r ma dołączyć. Więc czekam na konkretny termin.
Barmanka ja lubie smażyc naleśniki ale musze mieć dobry humor bo inaczej słabo wychodzą.
Tichonek mnie jest obojętne kiedy, dostosuje się.
Gliwa o dobry drink nie jest zły w piątkowy wieczór. A co do chodzenia i kawkowania to zapraszam.

A jutro to będe miała lajtowy dzionek bo obiad dla nas gotowy, dla Zuzi też, dom wysprzątany wieć moge sie obijać. Tylko co ja zrobie z taaaaką ilością czasu.

Ostatnia edycja:
witam :-)
Ewelcia prasujesz??:blink: no maly mezczyzna juz jest :-D do niedzieli Kochana ;-)
AsienkaM a ja myslalam ze Nas juz nie chcesz bo nic nie pisalas :-p wiem, wiem Kochana ale to dopiero w listopadzie bo pazdziernik mam napiety :zawstydzona/y::sorry2: czyli niedlugo :rofl2: lez na kanapie jutro, sie nalezy :tak:
gliwa ja spijam kapitana morgana z cola;-) ,a gin tez lubie :-D zdrowko :-p

milego spotkanie dziewczynki :tak:
do jutra

Witam
Dziś znowu jak po ogień:/No czasu mi za mało:/
Aniu-no to poczekamy na badania-mam nadzieję,że to nic poważnego-Dziewczyno-przyjedź do mnie na jakis tydzień-gwarantuję skok wagi;-)
Barmanka-i jak plany na sobotę będą wykonane,czy zdrówko nie pozwala?
Aureliamarcel-pewnie,że dam radę-jak nie jak tak;)))))Co u Was???
Margaritta-no jo...siedziałyśmy długo:-pa zresztą inaczej jak człowiek sam jest:blink:
Marta-co na FB wrzuciłaś znowu?Dawaj mi tu pokaz?
Vikamcia-a po kogo na lotnisku byłaś?
Madbebe-fajnie,że Wi do siebie doszła-tylko ty faktycznie się nie dawaj!!!Zdrówka:)
Monidan-juhuuuuu,where are U?
Gliwa-miły wieczorej z Miłym to to,co tygryski najbardziej lubia:)
Tichonek-dajesz Kochana-i pochwal się co o Irl napisałaś;-)-bo wyobrażam sobie zdania "irl to kraj deszczowców,w którego stolicy domy sa piekielnie drogie"itp,itd...bo cóż o irl napisać możemy;)))))
Asieńko-no właśnie,co z Anią-kremik i zmiana mleczka dają efekty????
No nic-zasiedziałam się a nie mogę;-)Buźka Wam i do kolejnego razu

reklama
witam się sobotnio :)

mam dzisiaj dzień nic nie robienia :)

wysłałam paczki do męża, walizkę częściowo spakowałam więc dzisiaj leżże i odpoczywam z młodziakiem :)
gości mam mieć dopiero jutro to dzisiaj tylko małe zakupy zrobię i tyle więcej nic nie robię :) za to jutro jakieś ciacho się przyda zrobić :)

miłego weekendu wszystkim życzę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry