madbebe
mama pazdziernikowa 2009
To ja jeszcze z glupim pytaniem. Czym wydrazacie dynie,zeby ten miazsz jeszcze w kostkę pokroic? To moje 1sze doświadczenia z dynia. Ja dzis dwie 'wyskrobalam' łyżką bo mi nic madrzejszego do głowy nie przyszło i z tego mam ciasto i racuchy. Na zupę planuję poświęcić oddzielną i ja pokroic,chyba ze ktos mnie oswieci jak ten miazsz wydobyć ze środka..
Anineczko-gratuluje wózka! Mi tez sie marzy taki wypasnik,ale jak nie sprzedam tego,co mamy,będę na niego skazana :-/
Margaret- malz si popisał :-o piekna dynia! Macie jakies specjalne narzędzia do wycinania detali?bo ja mam z tym problem..A.mi taki wzór narysował,ze masakra.A dynia grubasna. Musze ja 'odchudzic' jeszcze bo za chiny zębów nie wytne :-/
Moniadan-dzieki!póki co daliśmy ogłoszenia i jest odzew,wiec chata sama sie szuka ;-)
Dobrej nocki!lecę bom zrypana :|
Anineczko-gratuluje wózka! Mi tez sie marzy taki wypasnik,ale jak nie sprzedam tego,co mamy,będę na niego skazana :-/
Margaret- malz si popisał :-o piekna dynia! Macie jakies specjalne narzędzia do wycinania detali?bo ja mam z tym problem..A.mi taki wzór narysował,ze masakra.A dynia grubasna. Musze ja 'odchudzic' jeszcze bo za chiny zębów nie wytne :-/
Moniadan-dzieki!póki co daliśmy ogłoszenia i jest odzew,wiec chata sama sie szuka ;-)
Dobrej nocki!lecę bom zrypana :|
Ostatnia edycja:

:-)
najpierw zaspałam do pracy
potem odkurzacz wysiadł
i K sie rozchorował i miał temperature