Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
madzia ale czy ty skladalas skarge do right comissioner czy twoj pracodawca sie przestraszyl za zlozysz i wyrównał wszystko wczesniej??? bo nie wiem w sumie jak ta cala procedura wygladawitam nowe Mamuśki
agusiek, w razie czego jest right commisioner, ale myślę, ze Twój pracodawca już wie, że nie dasz sobie w kaszę dmuchac. Ale oni mają tupet... Ja jakieś 2 i pół roku temu "wydębiłam" odszkodowanie z hotelu, w którym wówczas pracowałam, za pracę w niedzielę bez podwójnej stawki (dla zainteresowanych-każda niedziela przepracowana w hotelu powinna byc liczona x 2).
.

KOlezanka miala CC w zwiazku z ulozeniem posladkowym dziecka. Bylo planowane , zrobione w dniu przewidywanej daty porodu.Kasiu to się właśnie w Rotundzie stało :--( może z tobą było tak jak sama powiedziałaś że ci się udało bo nie potrzebowałaś pomocy, może od samego początku miałaś dużo mleczka...
A czy mogę zapytać o tą twoją koleżankę która miała cc? to cc było tu w Irlandii? i czy było ono planowane? (pytam gdyż sama powinnam mieć cc... no i chciałabym się dowiedzieć na temat jak najwięcej)
KOlezanka miala CC w zwiazku z ulozeniem posladkowym dziecka. Bylo planowane , zrobione w dniu przewidywanej daty porodu.
Ty jak wiem masz wade wzroku..porozmawiaj z lekarzem bo oni tu chyba nie uwazaja za oczywiste robic cc przy wadzie wzroku.,
nie wiem od któej strony mam to ugryźć 
:-)
i ani razu nie zmienili poscieli 

wiec wy tez sobie dacie rade z takim wsparciem jak tu na BB.A... jest juz otworzony watek zamkniety - jakbyc chciala pokazac nam synusia to wejsc mozna przez Galerie w przyklejonych watkach
WolfiA mozesz napisac cos wiecej, jak ci sie udaje, ze synek tak rzadko choruje
Jak w ogole drugi synus? spokojny jest, nie ma kolek i jakis problemow?
Chociaż przyznam szczerze, że raz za na mową teściowej poszłam do lekarza z Vickiem, jak miał chyba 9 miesięcy i kaszel trwał już drugi tydzień, dostałam wtedy antybiotyk, ale stwierdziłam, że poczekam jeszcze z jego podaniem ze 3 dni i tak poczekałam, że antybiotyk stracił datę ważności i wylądował w koszu, a mój Syn z dnia na dzień czuł się lepiej po dawce zwykłego syropu na kaszel;-)
Jak już się porządnie naje to śpi 4-5 godzin i ciężko go dobudzić
Na razie lubi sobie do późna posiedzieć tzn. do ok. 23
Ale jak już zaśnie to pierwsza poudka po 4
Dzisiaj była położna i w tydzień Mały przybrał 450g, więc chyba się najada;-) Muszę przyznać, że wszystko wydaje się być dużo łatwiejsze za drugim razem. Ja się czuję dużo lepiej. Nie mam tym razem nawałów pokarmu i mokrej pościeli, nie mam szwów, hemoroidów i jestem najszczęśliwszą Mamą dwójki Chłopców
I jak jeszcze niedawno byłam na 100% pewna, że to już koniec z dziećmi, tak teraz już wcale taka pewna nie jestem
Ciągle mi po głowie jeszcze córcia chodzi
Gdybym miała pewność, że trzeci nie urodzi się syn to bym się zdecydowała może za jakiś czas, a tak to chyba zostaniemy z dwójką

Pozdrawiam:-):-)hej mamuski
mam pytanie czy w Galway lub Irladnii robią gdzies scan 3d w ciazy bo moja kolezanka chce taki zrobic.
dzieki
Cześć dziewczyny:-)Czy są tu mamy,które mieszkają na Doughisce?Czytam sobie co tutaj sobie piszecie i nie wiem dlaczego,ale trudno mi sie w to wszystko wdrożyćPozdrawiam:-):-)