reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam nowe mamusie, grono nam sie powieksza.

Dawno mnietu nie bylo chyba ze 2 dni i lektura obszerna

Agusiek jesli bedziesz potrzebowala pomocy prawnej sprawdz link /www.polishconsulting.com/ kontakt z Weronika Wilczak biuro znajduje sie na Tuam Rd. (w budynku gdzie znajduje sie Agencja Mieszkaniowa Remax)
tel. 0877403300
Mam nadzieje ze wszystko skonczy sie dobrze dla ciebie
A i ja rowniez mieszkam na Knocknacarze wiec moze nam sie uda umowic na kawke albo ewentualnie herbatke Zapraszam

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki frog4 napewno skorzystam jesli bedzie trzeba, na razie czekam z utesknieniem na poczte:-Di wcale sie tym nie przejmuje.....
frog4 a tak wogole mam wrazenie ze ciebie kojarze:-)bo tak sobie mysle ze Ty mieszkalas kiedys z iwonka j. moją kolezanka za czasów pracy w hotelu jeszcze:-) nie wiem czy pamiętasz ale to ja mądra jej odstąpiłam ta fajna prace baby sitter u tego miłego pana :-Dhahaha teraz sie mozna z tego posmiac.
daj znac czy sie nie myle:tak:

No to pewniee kawka musi byc:-)

Ja juz dziewczynki zmykam bo juz mi sie nawet strona zacina cos chyba za duzo dzis sie uzielalam:tak: spokojnej nocki zycze Wam i waszym skarbkom paaaaaaaaa

witam nowe Mamuśki :)

agusiek, w razie czego jest right commisioner, ale myślę, ze Twój pracodawca już wie, że nie dasz sobie w kaszę dmuchac. Ale oni mają tupet... Ja jakieś 2 i pół roku temu "wydębiłam" odszkodowanie z hotelu, w którym wówczas pracowałam, za pracę w niedzielę bez podwójnej stawki (dla zainteresowanych-każda niedziela przepracowana w hotelu powinna byc liczona x 2).

co do choróbsk- ja podaję Młodemu tran z witaminami o smaku pomarańczowym (kosztował w aptece bodajże 4 euro) i jest (odpukac) w porządku. W dodatku nawet Mu smakuje.

Anineczka, no moje gratulacje :) Ja jalk tylko od cyca odstawiłam, to wróciłam do nałogu (zdecydowanie mniej niż przed ciążą, ale jednak....). Ale ja to lubię po prostu... :confused: Widziałam Twoje zdjęcia w galerii. Wyglądasz bardzo młodo, ile masz lat? Poza tym masz sympatyczną twarz i zajefajne włosy ;-). Dzisiaj nie zaglądałam do galerii, ale jutro coś swojego wrzucę.

Teraz już padam na ryjek i idę spac...

WolfiA - ja rodzilam w Rotundzie i nikt mnie butelki nie dawal... Stasiek karmiony byl cycem przez ponad rok, nie mialam problemow...moze mi sie udalo bo nie potrzebowalam pomocy... Trudno stwierdzic...A niedawno moja kolezanka miala cc i tez karmi piersia ...

Kasiu to się właśnie w Rotundzie stało :-(:-( może z tobą było tak jak sama powiedziałaś że ci się udało bo nie potrzebowałaś pomocy, może od samego początku miałaś dużo mleczka...

A czy mogę zapytać o tą twoją koleżankę która miała cc? to cc było tu w Irlandii? i czy było ono planowane? (pytam gdyż sama powinnam mieć cc... no i chciałabym się dowiedzieć na temat jak najwięcej :tak:)

Dzieńdobry.
Się nie wyspałam :baffled:
Magdalena no ja też lubię palic,ale jak narazie się trzymam:dry:
Młodo?Powiem nie skromnie wiem :-D
Do tej pory muszę z dowodem po piwo chodzic :angry:
Za 8 dni stuknie mi 27 lat ;-)
Dziekuje za komplemenciora ;-)
Czekam na Twoje i Frania zdjęcia.
No i na zdjęcia dziewcząt ;-)
agusiek to prawda możesz zadzwonic do Right Commisioner po formularz do wypełnienia.To jest taka trochę inspekcja pracy po polsku.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry