reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Anieczko znalazłam dwóch panów więc teraz muszę sie zdecydować:)
Dużo zdrówka dla chorowitków!!
Lubiczanko tulam (trzeba sie przemęczyć:/)
Ja dziś pospałam pół dnia L zawiół małego do szkoły hihi
Teraz usmażyłam naleśniki i zrobie kilka krokietów bo mi zostało mięsa:)
Laski czy któraś będzie wracała z Polski (z Wrocławia) do Ie w styczniu ??
See ya

reklama
hej!
Sorki,ale nie mam czasu nadrobic :sorry: Pakuje sie powoli. Od soboty wiemy juz,gdzie bedziemy mieszkac :-) Tym razem,nareszcie miasteczko - Loughrea. Chatka 5letnia,4pokojowa.Landlord..:rolleyes2: okolo 40tki:-p,przesympatyczny i bardzo uczynny ;-):-D Tak serio-przez tydzien najblizszy ma sie wyniesc,kupic lodowke,zmywarke,jakies 1-2 szafy,wymienic blad kuchenki na ceramiczny..:eek:mam nadzieje ze sie wyrobi ;-)Po niedzieli, popoludniami, chce stopniowo zaczac zwozic graty i w miare mozliwosci rozpakowywac. 22go niby mamy tam juz nocowac-mam taki zamiar,zobaczymy jak bedzie. jestem megga happy,bo nie chcial depozytu,wiec rent juz zaplacony. Teraz tylko sie move'nac.

Pozdrawiam wszystkie i zycze zdrowia potrzebujacym!

witajcie
Lubiczanka, gastone - łącze się z Wami z tym bólu - niestety ostatnio moje dziecko robi sobie przerwy w spaniu (po godzinie do dwóch), obudzi sie np. o 4 czy 5, przyjdzie do nas i sie kręci, a potem ok. 6-7 śpi jak suseł i nie chce jej sie wstawać do przedszkola,

nie dość, że ja się budzę i spać nie mogę, albo do toalety muszę, to jeszcze młoda się dołącza, w dzień oczywiście nie mam jak odespać - RATUNKU!!!!

Witam z wieczorka.
Ale pogoda:wściekła/y:,oby jutro nie padało.Moje dziecko juz śpi smacznie:-)a ja pije z M drineczka.Juz odliczam dni do poniedziałku na wylot do Polski,ciesze sie jak małe dziecko.
Madbebe udanej przeprowadzki.
Miłego wieczorku.Zmykam.

helloł

no to my już też mamy choinke ubraną:cool2: i w ogóle w całym domu się świeci wszystko ze uhhh :cool2:

lubiczanko, Tichonku jakoś nie czuje tzw. parcia na szkło ;-)

madbebe ale Ci dobrze z tą przeprowadzką... święta na nowej chatce - oby wsio poszło sprawnie.:tak: i ten lanlord zabrzmiał.."obiecująco"...:rolleyes2::-D

AsieńkoM przepraszam,ze tyle o tym botoksie pisałam:sorry: moje sie jeszcze nie pokończyły i jakoś sie nie zanosi :confused2:

gastone
współczuje nieprzespanych nocek... pocieszające jest to, ze kiedyś miną..

sie nasprzatalam to tylko ja wiem...i to nie koniec jeszcze,ale jutro dokoncze.

Dobrej nocy dziewczynki

Margaritta a czym to smarujesz?
mi wywalilo chyba w sobote z rana,a dzis juz nie mam wlasciwie,mala sucha plamka zostala:)
Ja to pasta do zebow zawsze traktuje:)
Madbebe super ze chatka znaleziona:)sprawnej przeprowadzki zycze:-)...

Heloł

Margaritta przecież to nie Twoja wina, że mi usta spuchły od zimna. Tak już dawno miałam więc przyszedł czas
Gliwa rozumiem Cię, też juz siedze jak na szpilkach i ciesze się jak dziecko.
Lubiczanka jak tam dzisiaj nocka
Asienka_r jak tam zdrówko,

Miłego dnia

Witam sie przy kawce! Chwila relaksu i do roboty zaraz..
Margaret-niom fajnie,tyle ze ja tych swiat nie czuje,na razie przeprowadzka na tapecie. Ozdob zero,bo wiadomo.. Choinka zagosci tuz przed wigilia pewnie.
A landlord-owszem,smakowity :-P eh...:-D
Wspolczuje dziewczyny nieprzespanych nocek. Ciezko funkcjonować za dnia w takiej sytuacji :-/
Lece,i tak prawie godzine pisalam te kilka słów ;-)

Milego dnia i sprawnych świątecznych przygotowań! :-)

Bry:-)
No pięknie,u nas śnieg pada:szok:A ja muszę na szczepienie z Młodym iśc:wściekła/y:Szlag,też nie miało kiedy,no!:angry:
Margaritta ale ja chcę zobaczyc,zero Cię to obchodzi?:crazy:Czy ja miałam jakieś parcie?:sorry2:
Mój P się czuje coraz gorzej a durny do pracy chodzi:angry:Dziś mi kazał antybiotyk jednak wykupic z recepty więc raczej niewiele poprzednie leki pomogły:dry:
Idę kawkę wypic i się szykowac:baffled:

reklama
Witam sie z rana .:)
Bozyszzz ale zimno,poslalam dzisiaj kacpra do szkoly bo juz w domu z nim nikt nie moze wytrzymac tak szaleje,kombinuje i jest do tego cholernie nie sluchany;(
Lece bo nikus sie budzi buzka do pozniej;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry