reklama

Mamy z Irlandii!!

Odnośnie czyszczenia kominów , laski z Galway macie jakieś namiary na panów czyszczacych kominy ?;)

ja bym chciała żywą choinkę ale nie tym razem jak będziemy mieć dom z dużym salonem i bez wykładziny to wtedy choinkę prawdziwą kupimy.

Ja się delektuje pysznym serem Guiness i winogronkiem z winkiem przy kominku. Zaraz jakiś filmik :) miłego wieczoru

reklama
Witam z wieczorka.
Niedziela zleciała szybko i miło w towarzystwie Ani z rodzinka.:-)Najpierw bylismy na obiadku wspólnie,tam gdzie byłam z mężem tydzien temu.W takiej miejscowosci niedaleko Balbriggan.Pozniej zajechalismy do Tesco na zakupki:-):-).Tam spotkaliśmy Tichonka z rodzinka:tak:.
Tichonku miło było Was poznać.
Miłego wieczorku.Zmykam.

Bry
Ja całą niedzielę przeleżałam w łóżku, katar mam jak stąd do Dublina i mnie wykańcza, łzy mi lecą ciurkiem, ale u mnie to normalne przy katarze. Cały dzień mnie trzęsło. Mam nadzieję, że Ani i M nie zarażę. Głowa mi pęka

Gastone, Lubiczanko współczuję nieprzespanej nocki

Witam

Ja spijam kawkę i zagryzam ciachem :-)
Mężuś wczoraj pierwszy raz upiekł orzechowca i jest pyszny :-D

AsieńkoR zdróweczka życzę.

Lubiczanko,Gastone oj współczuję.dzieciaki dawały w kośc? :sorry:

Kamcia znalazłaś jakiegoś pana do czyszczenia komina? :laugh2:

idę wstawic zupę literkową ;-):-D

Oj u mnie Hanka jak zwykle( nie wiem raz spi dobrze a raz staje na glowie cala noc:-(
No i ja 3 dzien jestem chora w dodatku.Zarazilam sie od dzieci tylko mnie zlapalo mocniej.

Asienka zdrowka.
Ide cos zjec bo burczy w brzuchu:-(

reklama
z kolei u mnie ostatni tydzień był kiepski ze spaniem u Mikusi:(((budzi się średnio co 50minut(z zegarkiem na ręce),a dziś własnie o 3ciej w ryk niemiłosierny i przez godzine nosiłam ją po sypialni,ale potem stwierdziłam,że u mnie i tak już po spaniu,więc zlazłam na dół,żeby J choć jeszcze przysnął...Mikucha cierpi z powodu ząbków-ślini się niemiłosiernie i gdy tylko nie spi to jęzorem tak"pracuje"-robi przy tym fenomenalne minki małpiszonka:))))Muszę przecierpieć razem z nią:)))Właściwie już się przyzwyczaiłam,tylko ranki są dla mnie koszmarem:((
Anineczko-co za zupa literkowa?z makaronem literkami???
Gastone-zdróweczka!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry