reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko to już czas na ząbki? Przecież Dominiczka dopiero co się urodziła,maleństwo małe ;-)
Uświadamiam sobie,że i mnie to czeka...ludzie :eek::-D
Tak zupka z makaronem literki,do kupienia w Pl sklepie.
A że chłopcy lubią bajkę "Marta mówi" na Mini mini to ubzdurali sobie te literki co chwila.
I będzie pomidorówka z literkami dla nich.
Już mnie namawiali bym dała Mili,może zacznie gadac :rofl2:

Anineczko-a no czeka Cię:)Mam jednak nadzieję,że nie aż tak drastycznie;)Powiedz Chłopakom żeby Milę w Wigilię śledzili-może przemówi:)J wymyślił,że nagramy na fona coś od Reksia-który przemówi przy kolacji;)))
Właśnie listonosz mi przytachał prezenty ze smythsa(zamawiałam w ptk);))))))))))))))))))

Bry:-)
Młody śpi,jak miłoooo:-D
My jako,że w sobotę przez tego fryzjera nie mieliśmy czasu wczoraj pojechaliśmy na zakupy spożywcze do Tesco i tak jak dziewczyny mówią,Anię i GLIWĘ z rodzinami spotkaliśmy.Miło było Was zobaczyc,tyle,że krótko:sorry:Ale jak pojechaliśmy około 13:00 to pędem do domu przed 17:00 wracaliśmy bo miałam tylko jedno mleko dla Matta,które zjadł około 14-tej i gnaliśmy bo około 17-tej Młody znów je a nie miałam drugiego.Zeszło nam tak długo bo chciałam Radkowi spodnie jakieś kupic i co mi się jakieś podobały to mu z tyłka spadały bo to przecież takie chude,że szok:sorry:I tak na przymierzaniu chyba ze 40 minut nam zeszło,jeszcze oblukaliśmy zabawki,co trwało jeszcze dłużej i potem pędem spożywka:eek:
Gastone,Lubiczanka współczuję serdecznie:sorry:Ja z Radkiem miałam też taką masakrę:sorry:Potrafił się co 40 minut budzic i tylko na rękach zasypiał a w dzień wcale nie było możliwości z nim się przespac bo spał po 20 minut:wściekła/y:Chodziłam jak neptyk:eek:Teraz jest o niebo lepiej,Matt w dzień śpi jak zając pod miedzą,ale za to nocki-nie można chciec lepszych:tak:Chociaż dziś około 2:00 młody się rozdarł,że aż siadłam na łóżku:szok:Ale popłakał chwilę,pozytywka się włączyła i zasnął:tak:Zęby,zęby,ach te zęby,Anineczko szykuj się:-DAle to jeszcze kilka miesięcy;-)
Asieńko_r zdrówka:tak:
Margaritta zarzuc fotkę nowego fryza:tak:

Wczoraj musieliśmy pojechać i kupić Zuzi buciki na zimę. Miała bo kupiliśmy miesiąc temu, ale nie nosiła bo było ciepło, przedwczoraj chciałam jej załozyć i zonk. długość stópki ok ale nie chcą wejść bo ciasne w podbiciu, może jeszcze, jakby rozpięcie było większe. Ostatnio szybko rośnie i co chwila trzeba ubrania wymieniać, ale nie sądziłam, że nóżki tak "strzeliły"

Margaritta pisałaś ostatnio o botoksie czyli o zimnie na ustach i dzisiaj mi wyskoczyło, a juz dawno nie miałam
Asienka_r zdrówka
Gastone dla Was też zdrówka
Lubiczanka oby ząbki szybko wyszły

Ostatnia edycja:
A my wczesniej zaliczylismy spacerek z Igorkiem.Przed deszczem zdąrzylismy przyjsc do domku.:tak:Zjadl obiadzik i zasnął.A mamusia spija kawulke.:-)
Asienko to teraz Ci wyskoczyło zimno,oby szybko sie zagoiło.Mi tez czesto wyskakuje.
Miego popołudnia.

reklama
witam
lubiczanko Gastone, ojjjjjj duzo duzo sily i zdroweczka
AsienkoM ha ha oby ten botoks szybko zszedl, mnie naszczescie takie rzeczy juz nie dopadaja tzn zimna jeszcze nie mialam ale za to wrzody i jeczmienie na twarzy to co najmniej dwa razy w roku zazwyczaj we wrzesniu.
asienko r zdrowka
Anineczko he he moja mloda tez lubi marte.... i jak widzi makaron literkowy w sklepie to zaraz wola ze ona go chce, czasami kupujemy do rosolku.

ehhh bylam dzis w Tesco kupic jakies ozdobki i nic nie kupilam jedynie bombki mieli u nas a to akurat mam.:wściekła/y:
ide wykonczyc obiadek, ehhh ale chyba go nie tkne od rana mnie zgaga pali:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry