Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Wstałam prawie bez głosu bo tak mi z zatok naciekło, nos zatkany ropnym katerem i głowa wraz z oczami boli:-(. No cóż, antybiotyk zaaplikowałam, bo przy takim nasileniu to tylko on pomoże. Jedyna dobra wiadomość to ta, że zimno na ustach sie zmniejsza
.
. Rozklada na części i wrzuca małe zabawki do niego. Albo siedzi i bawi się ale jak zobaczy, że siadam do komputera to zabawki be tylko do komputera się wspina lub za stoliczek na którym stoi komputer szarpie i przesuwa, bo lekki.

Trzymam kciuki!

ile się tego nazbierało..ale fakt - moja wina, bo od dawna już kupowałam rzeczy na bieżąco i sporo produktów mi się pokończyło...mam za swoje 
Ta bezpłatna szkoła dla dzieci powyżej 3 lat to na ile godzin dziennie ona jest? Ja myślałam że na 3.. A tu okazuje się że na 2,5.. W naszej szkole mamy możliwość dopłacenia pieniążków by dziecko zostało trochę dłużej w szkole, ale jest ograniczona liczba miejsc. No nic, zobaczymy czy się dostanie. Ale najpierw trzeba podanie złożyć 

to i tak mam kciukasy zaciśniete;-) l
ale nie chciałam zmiwniac jej znów dzieci no i te posiłki... także nie jest tak wesoło z tym programem jakby się wydawać moglo. Ale jeszcze tylko pare m-cy i mała pójdzie do szkoły - za free
;-) A co do laptopa, którego linka zapodalaś to.. szczerze- dla mnie lipa troszku
bajerów pińć tysińcy a ekranik jak paczka od zapałek
No ale pewnie poprzyciskac jest co ;-) a karteczki i my dostajemy i my dajemy- taki zwyczaj mają tu to łaj not
ale wiem ,ze wrózka zębuszka przychodzila zawsze do Martysi kiedy ząbek wypadł
i przynosiła jej jakiś mały gifcik.Pod poduszką zazwyczaj .