reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanka ja swojemu Maxowi podaje tran i multivitamine.
Wiesz on tak mocno nie choruje jak w przedszkolu jak mu to podaje.Tak jakby organizm sie wzmocnil.
Ale teraz cholerstwo go dopadlo.Od pn juz ma temp i nic poza tym.W pon zamiast do szkoly chyba czeka nas lekarz..Bo sie martwie.Za dlugo ma temp... Jakby cos sie dzialo w organizmie zlego..

reklama
Witajcie:)
Barmanka-ja daję dzieciakom żelki vibovita z pl,a tutaj z miejscowych różnego rodzaju syropki typu multivitamina-uwielbiają...i serio mało kiedy jakieś infekcje się ich trzymają(mówię o starszyźnie;))
Ewelcia-nikt niestety Ci nie zagwarantuje jakie dzieciątko będzie miało usposobienie-ale nie możecie z góry zakładać,że mały łobuz się "ulęgnie';)))))Jeden wystarczy;-)
Marta-to K już pojechał????
Połamało mnie totalnie:(((Młoda przed 24tą się obudziła i po pierwszej J zszedł z nią na dół...Myślałam,że se pośpię,ale wszystko mnie boli,więc ani on(J) ani ja nie do życia:((((Ale co?Uśmiech i Miłego dnia:cool2:

Oj cos maly ruch:-)

Ewelcia powiadaja ze drugie dziecie spokojniejsze:-D
To chyba jednak mit.Ja na to liczylam i co?
Jedno owszem nie narzekam (Hania) ale Zoska bije wszystkich na leb :-D
Tylko ze Zoska byla druga:-D

Wlasnie Zoska spi i tym oto sposobem moge zjesc sniadanie ( o 12..)
Hania sie ladnie sama bawi, ale Zosia niestety nie da nic zrobic..

Ostatnia edycja:
a ja właśnie słyszałam, że podobno pierwsze dziecko jest na zachętę a dopiero drugie daje popalić :-D jeśli tak to strach się bać. choć w zasadzie nie narzekam, ale nieprzespane nocki mnie wykończą :/
no młody zasnął więc dopiłam herbatę i też lecę spać bo padam normalnie. a jeszcze dzisiaj wieczorem impreza urodzinowa u sąsiada...

Witam
Kupiłam wczoraj te bilety dzięki:)
Dziś lużny dzień Oli w Polskiej szkole spokój w domu, niech już wraca do szkoły bo sie nudzi jak mops w domu....:/

Ewelcia powiadaja ze drugie dziecie spokojniejsze:-D
To chyba jednak mit.Ja na to liczylam i co?
Jedno owszem nie narzekam (Hania) ale Zoska bije wszystkich na leb :-D
Tylko ze Zoska byla druga:-D

..
dobre:-D
no tak,jakby nie patrzyl Hania druga po Maxie:-D
a ja właśnie słyszałam, że podobno pierwsze dziecko jest na zachętę a dopiero drugie daje popalić :-D ...
dobre jaja....ja pierdziele taka zachete:szok:
:-D

nie ma żadnych zasad dziewczynki...u mnie dwójka starszych zachęcająca,Daniel do 18go mies też(teraz to szok),ale Mikusia...:dry:charakterna a dopiero 5miechów to to ma:shocked2:
u Anineczków byliśmy-dzięki Kochana ,że nas przyjęliście-ba serniczkiem poczęstowaliście a nie za progiem trzymaliście(zwłaszcza smrodasa:/)i powiem synka najmłodszego to Oni"nie mają"-spokojny,grzeczny taki"tuluś"kochany:))))no a Ani w pgóle nie podejrzewałabym o poród od ostatnich 4lat-zazdroszczę normalnie:blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry