reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Crea witaj :) ja tez tutaj nowa :) powoli poznaje Was wszystkie, ale to nie jest latwe, piszecie jak dla mnie z predkoscia swiatla :-D
Moje dziewczynki obudzily sie o 4 rano i dopiero teraz poszly spac, jestem totalnie padnieta. Czy macie jakis sposob, zeby dzieci spaly w dzien, moje wogole nie chca ...:-)

hejooo,
Witam sie z Zakopanego :)
Pogoda super, w sam raz do pobytu z dzieckiem i spacerowania - mrozow wielkich brak, wielkosc sniegu umiarkowana.
pozdrowki i do sklikania:-)

crea-witaj i napisz cos o sobie
Ashiarona-sliczniutkie te Twoje pociechy :)) powiadasz, ze nie chca spac w ciagu dnia? pierwszy raz slysze, by takie malenstwa wytrzymywaly bez drzemek caly dzien i to od 4 rano:baffled::szok: :szok: Ja jestem z okolic Krakowa ;-)
Lubiczanko-i jak uskutecznilas bieganie??

Dziewczyny mozecie polecic mi jakas sokowirowke na cale owoce??
cos mialam jeszcze komus pisac hmmmmmm skleroza nie boli:confused2:

Crea witaj :) ja tez tutaj nowa :) powoli poznaje Was wszystkie, ale to nie jest latwe, piszecie jak dla mnie z predkoscia swiatla :-D
Moje dziewczynki obudzily sie o 4 rano i dopiero teraz poszly spac, jestem totalnie padnieta. Czy macie jakis sposob, zeby dzieci spaly w dzien, moje wogole nie chca ...:-)

To niezle Ci daja popalic dziewczynki :szok:w ogole Ci nie spia moja ma 8 miesiecy i spi co prawda popol godziny dwa razy dziennie czasami tzry ale spi a Twoje takie kruszyny i nie

hejooo,
Witam sie z Zakopanego :)
Pogoda super, w sam raz do pobytu z dzieckiem i spacerowania - mrozow wielkich brak, wielkosc sniegu umiarkowana.
pozdrowki i do sklikania:-)

Wypoczywaj Kochana ile sie da!!!!!
Crea Witaj

reklama
Do góry