reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie

Barmanka - super, że masz możliwość sobie odpocząć, naładuj akumulatorki,

Witajcie nowe Mamusie!!!

Znowu mi wraca faza spania, normalnie popołudniami padam na twarz i śpię.

reklama
Ashiarona-a probowalas usypiac je w wozku i np wlaczyc okap w kuchni,bo wiele dzieci lubi taki jednostajny szmer lub np zeby radio cicho gralo.
Jak to musi slodko wygladac, jak wszystko to samo robia w jednej chwili:rolleyes::tak: gorzej jak zachce im sie zrobic cos ciezszego do pieluchy w tej samej chwili:huh::laugh2::laugh2:
marta-widze,ze idziesz na calego:-)
asienkaM-mowisz,ze warty swojej ceny?? a powiedz mi czy to sitko sie nie przytyka?,latwo sie go czysci??

witam nowe mamusie:)mam nadzieje ze dolaczycie na stale i nie znikniecie szybko;-):-)..
Marta,Lubiczanka no i Macysia...podziwiam was ze wam sie chce...ja zaczelam na silownie chodizc,,..dosc sporo chodzilam,ale jakos mi sie juz nie chce:sorry:...
ja sie nie nadaje...szybko mnie gardlo boli,jak sie zmecze...zeby pobolewaja,czuje jak mi sie slina zbiera itp...no nie moge i juz!!!
Mam tez zcasem problemy z zoladkiem,jak raz poszlam to myslalam ze pawia puszcze na biezni:baffled:a pozniej na rowerku/....
Chyba musze sie wreszcie wziasc zasiebie i isc do GP,po jakies skierowanie na badania...bo w sobote i w niedziele umieralam no i troszku w poniedzialek...zoladek mnie dobija:baffled:
Barmanko udanego wypoczynku:-)

Witam.
Ashiarona nie sugeruj sie tym co przecztalas. Chodzi tu raczej o dlugotrwale rozdzielenie:-) W codziennych czynnosciach nawet czasem wskazane.Ja moje rozdzielilam bo sie bardzo wybudzaly nawzajem, teraz maja obydwie dobry sen.Bardzo duzo blizniat nawet ma osobne pokoje:-)
Sprobuj jesli jedna zasnie wyniesc ja a druga uspic w osobnym pokoju.( mowie tu o dniu).Moje czasem zasypiaja razem a czasem osobno.

Ania tani ten tiul! Ja place 6,50 ! A pytanie ile ma twoj szerokosci bo moj 3 metry.
A szydelkuje troche na zamowienie i tez dla swoich dzieci na wiosne.Kapelusiki, czapeczki i bereciki.Zamowilam plaszczyki wiec musze zdziergac cos pod kolor :-D

Ostatnia edycja:
Gastone, MArcysia wszystko juz probowalam, a jak je kiedys chcialam przenosic, musze to zrobic w pierwszych 5 min, bo po 10 jest krzyk zawsze i co dzien to samo ...to sie wybudzaja na rekach, sa tak czujne obie, ze nie ma szans. I musza miec ciemno, to podstawa, chyba dlatego maja problem w dzien ... Zasuwam zaslony i zaluzje, ale to za malo, one nawet sobie buzie pieluszkami zaslaniaja, ale to nic nie daje :-)

eeeeeeeee tam nie wierze, ze tyle Ci przybylo przez swieta ,moze w ciazy jestes:-D:-D:-D

nie grozi:no:ale ja tak mam ze jak nie jem to waga w dół a jak jem dużo to szybko w góre:-(musze sie pilnowac wieczorami a w świeta jadłam ile wlezie,nawet o 22:baffled:

ewelcia może zrób te badania bo mnie gardło boli ale aż tak źle nie jest:tak:

asienkaM-mowisz,ze warty swojej ceny?? a powiedz mi czy to sitko sie nie przytyka?,latwo sie go czysci??

sitko ładnie pracuje, no jedynie to czyszczenie, najlepiej zaraz po użyciu włożyc do gorącej wody i po chwili czyszczę gąbką. jak do tej pory nie narzekam. Nie ma tragedii.

Ashiarona nie zazdroszcze, dużo siły życzę
Katrina, a jak sie Alinka miewa, czeka na dzidziusia??

Ostatnia edycja:
reklama
AsienkaM - owszem, czeka. Przytula sie do brzuszka, głaszcze. Cały czas mi opowiada w czym mi będzie pomagała, a w czym dzidziusiowi. Mam nadzieje, że uda sie jej w miarę bezboleśnie przejść ten pierwszy moment kiedy pojawi się nowy członek rodziny i nie będzie bardzo zazdrosna. Będziemy się starali, żeby tak było.

Do góry