AsienkaM1986
mama Zuzi
Katrina to fajnie, że tak czeka na dzidziusia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

ale radocha jest jak się na wagę stanie-znów do przodu...albo raczej do tyłu o 0.5kg
Ja zawsze bylam wieksza kobitka.Raz bywalo lepiej ( w liceum spadek 18 kg) potem gorzej, potem pierwsza praca, spadek 24 kg.
Z Maxem 12 w dol, z dziewczynkami 15.Tylko co z tego jak pomimo moich checi o staran waga wraca..

Teraz ważę 10 kilo mniej niż przed ciążą,ale jeszcze zrzucić muszę jakieś 15 kilo
Na Dukanie schudłam 13kg.,potem jeszcze 3kg.,ale przez święta się zapuściłam i 5 kilo wróciło
Dlatego suwaczek nie leci w dół
Ale już 3 kg.spadło,więc brakuje mi 2 do najniższej wagi sprzed świąt,a potem mam nadzieję,że będę mogła wreszcie aktualizować suwaczek
:-)

wreszcie się za jakieś ćwiczenia wzięłam
Szkoda,że ja nie mam z kim chodzić,wszystkie koleżanki wokół to lagi
Tym bardziej mam mobilizację bo mi wstyd
A wakacje to już w ogóle motywacja chyba najlepsza
Jeszcze wrócę;-)
a Matt teraz,od 3 miesiąca życia przesypia całe noce,śpi o 20:00,je około 5-6 rano i śpi jeszcze do 9:00:-)Ale to w weekendy bo w tygodniu muszę go budzić,żeby starszego do szkoły zaprowadzić
Współczuję
Matt śpi w dzień ok.11:00,tak z 1h i 40 min i potem około 15:30-40 minut,a czasem też 1h i 40m minut