reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Tichonek mam nadzieje ze tak bedzie ale po budowie dziewczynek widze ze Nacia we mnie a Lenka w J taka kluska jest zbita
Lubiczanko oj tak dobrze bo tak to na darmo bysmy pojechali szczepienie sie odbylo Lena dobrze zniosla nie goraczkowala nic
To sobie poprzeczke podnioslas :szok:trzymam kciuki
Ewelcia zdrowka dla synka
Ashiaron wspolczuje taki rannych ptaszkow :-Dwytrwalosci i cierpliowsci Ci zycze
Crea moja cora tez sie urodzila wczesniakiem tak twierdza lekarze bo z moich obliczen tygodniowych urodzila sie prawidlowo..
mieli zastrzerzenia do cory ze malo przybiera na wadze a urodzila sie z waga 3610 wiec dobrze wazyla po dobie stracila 200g i lezala w szpitalu prawie przez dwa tyg ja tydzien cory nie widzialam ale ze mna to inna bajka byla
Twoja znajoma niech tak sie nie przejmuje ubrankami bo taki maluszek lezy w inkubatorze a w szpitalu tez maja na stanie ubranka nasza corcie najpierw ubrali w ubranka szpitalne dopiero pozniej w te co my kupilismy co jeszcze moge doradzic niech sie Twoja zanjoma nie stresuje bo straci pokarm ja cory nie widzilam przeszlo tydzien i pokarm stracilam niech sciaga do pojemniczkow i niech karmi swoim mlekiem
A waga swojej cory tak sie nie przejmuj moze poprostu taka jej uroda i tyle

DZis ma byc fachowiec do tego cholernego pieca mam nadzieje ze naprawia
Wczoraj Nacia mnie rozbawila mowie do niej idz sie ubierz ubrania masz przygotowane ubierz spodnie i golf bo niedlugo wychodzimy a ona przychodzii mowi mama ta bluzka jest z szyja i nie dam rady ubrac :-D

Milego dnia zycze

reklama
Witam.
Aniaa Natalia to potrafi rozbawić:tak:
Ewelcia zdróweczka dla synusia.
Asharon to szybko wstaja twoje dzieci,zycze duzo sił.
AsienkoR zdróweczka dla Ani.
Pranie sie kreci z ciuszkami,pozniej wstawie jeszcze firanke z dołu.Dobra zmykam malego przebrac i zjesc cos.

Ostatnia edycja:
Aniaa bluzka z szyją, dobre:-):-):-)
Ewelcia zdrówka dla Szymka
Asienka_r oby u Ani nic sie nie rozkręciło
Crea u nas Zuzia, jak dla mnie to ładnie przybierała, jak miała 3 miesiące to 6 kg ważyła, potem na 6m ważyła 8, na 9m miała 9,5kg, a teraz waży 11kg.

Kurcze znowu deszczyk popaduje.
Moja mała śmieszka przed chwilą siedziała i lali dawała am łyżeczką

Asiu mam nadzieję, że się nie rozwinie, zastanawiam się co zrobić z sobotą, boję się, żeby Zuzi katarem nie zaraziła, niby tylko katar, ale Zuzia teraz po szczepionce... Teraz kup Zuzi wózio dla lali i będzie na spacerek chodzić:):)

Bry:-)
Ale zmarzłam:baffled:Taki przeraźliwie zimny wiatr targa,że szok:baffled:
Byłam na badaniu krwi i pielęgniarka mnie miło zaskoczyła bo przy okazji mi ciśnienie zmierzyła (perfekt) i stwierdziła,że pamięta mnie sprzed ciąży i chyba byłam grubsza:-p:-DZmierzyła mnie,zważyła i wpisując do komputera pochwaliła,że jest 15 kilo mniej od ważenie sprzed ciąży:-)Powiedziała "good girl" i trzymac taka dalej:-)Obliczyła mi ile jeszcze powinnam schudnąc do prawidłowej wagi-12 kilo:tak:Tak więc,moje miłe koleżanki,które twierdzą,że przesadzam,dobrze wyglądam...Teraz mam diagnozę medyczną:-DŻadne moje fanaberie:-D
Powiedziałam babce,że mąż mi obiecał wczasy w Hiszpanii więc mam motywację-śmiała się:-DPowiedziała mi też,że następnym razem mam jej przypomniec to mi jeszcze cholesterol zmierzy,choc ostatnim razem miałam bardzo dobry wynik:tak:Ale tak pro forma:-)Tak więc jestem zadowolona z dzisiejszej wizyty:tak:
Obskoczyłam Dunnesa,Poloneza i siadłam 15 minut temu na tyłek dopiero a za następnych 10 minut muszę iśc po Radka:-p
Jak mnie wczoraj mięśnie brzucha,ud i rąk bolały:szok:Ale dziś już ok:tak:
Zaraz jak wstałam rano,pocwiczyłam,następna seria po szkole i jeszcze raz wieczorem:tak:Normalnie człowiek się cieszy,że wreszcie coś zaczął ze sobą robic:-D
Aniaa:-D:-DDobra Nacia jest:-D
Asieńko_r,Ewelciu zdrówka dla dzieciaków:tak:
Anineczko jak u Was?Jeremy nadal się trzyma dzielnie?
Lubiczanko no i co z tą fotką?:sorry2:

Asiu mam nadzieję, że się nie rozwinie, zastanawiam się co zrobić z sobotą, boję się, żeby Zuzi katarem nie zaraziła, niby tylko katar, ale Zuzia teraz po szczepionce... Teraz kup Zuzi wózio dla lali i będzie na spacerek chodzić:):)

Jeśli tylko katar to nie masz czym sie martwić i przywiez ją do nas. No a nad wóziem sie zastanawiam choć mała ma 2 pchacze i nie za bardzo chce z nimi chodzić.
Wczoraj mieliśmy fajna sytuację bo Zuzia zapomniała się i staneła przy zabawkach i przekładała coś z rączki do rączki i w pewnym momencie popatrzyła sie na mnie i zorientowła sie, że stoi iii klap na pupcię.:-D

Tichonek to wizyta super.

reklama
Firaneczka wyprana,przy okazji okno umyłam.Reszte bede myła stopniowo.:tak:Igorek zjadł obiadek swoj i odpoczywa u mamy na kolankach:-)Za niedlugo trzeba sie brac za obiadek,dzis karkówka w sosie Mniammmmmmmmmm.
Tichonku to super ze wizyta udana.
AsienkoM to brawo dla Zuzi,moze lada dzien pojdzie juz sama.:-)
Miłego popołudnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry