reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
u nas dzis lalo prawie caly dzien - no ale dzieki tej pogodzie bylysmy na basenie ze znajomymi. Dobrze ze obiadek ugotowalam wczesniej bo wrocilysmy glodne jak.....:-D
Taka padnieta jestem po tym plywaniu ze najchetniej juz bym sie polozyla do lozka:-D, a moja Oliva jaka odwazna he he ja ja trzymam a ona mowi mamo pusc mnie ja sama poplyne(oczywiscie z tymi motylkami na rekach i z deseczká)a ja musialam obok niej:rofl2:

Lubiczanko Marto mamuniu ze wam sie chce tak biegac- ja kilka lat temu jak przyjechalam do Ie tez sobie wymyslilam ze bede biegac( zeby wage utrzymac) 30 minut maszerowalam do parku tam oblecialam caly park i z powrotem do domku i po 4 dniach sie rozchorowalam tak festtttttt ze bieganie do tej pory mi bokiem wychodzi.

dzieki sliczne za liknki, juz ogladam:)
a z ciuszkami dla maluchow to naprawde tu klopot, bo jak moj maluch sie urodzil taki miniaturowy (46cm w terminie) to nawet te dla wczesniakow wisialy na niej jak na wieszaku... i jeszcze teraz ma niektore rzeczy dla noworodkow dobre.... a to juz tyle miesiecy chodzi w za luznych ubraniach jak lump :)

Moja Zuzia też miała 46cm. Ważyła 2790, a Twoja kruszyna??

Ashiarona jak dzionek minął??

Laseczki a co to za EPOPEJE tu naskrobalyscie, he??:wściekła/y::wściekła/y: myslicie, ze Wszyscy maja czas na siedzenie i nadrabianie? ja go nie mam wiec pewnie nie nadrobie:-p
Lubiczanko, marta-w oczy mi sie rzucil Wasz wczorajszy czas,no s-z-a-c-u-n-e-c-z-e-k:happy: niezle czadu dalyscie a jak dzis sie czulyscie? jakies zakwasy?? ja to sobie odpuscilam juz 2 dzien ale czuje sie koszmarnie chyba @ przyjdzie wczesniej, bo brzuch mnie na....la i do tego krzyze :baffled:
a kochana lubiczanko-no ta twoja dieta pelna wyrzeczen, ale zamiast batona lepsze dobre sniadanko ;-)
sorki, ze sie nie odnosze ale chyba zawine sie zaraz do wyra,bo dzis znowu pol nocy nie spalam bo Norbert goraczkowal:-(padam na ryjek:laugh2::laugh2: dobrej nocki:-)

Łoooooo matko produkcja pelna para:-d

Lubiczanka gdzie tobie cos wisi hę?
A ze mna to zes przesadzila:-D Ja zem najwieksza z naszej BB rodzinki :-D
Staram sie ciuchem nadrobic:-D

Crea moje dziewczynki mialy po 41 cm :-) i 2400 kg wagi.Syncio wazyl 2300:-) Tez sie topily w ciuszkach ale szybko urosly :-)

Ech.. Wypompowaly mnie te łobuzy!Cisza nastała i tak milo jest :-D
Ja chce wiosne a najlepiej lato i wypuscic dzieciolki na ogród!

reklama
hej już wiem.. szukałam mojego posta.. a ja najzwyczajniej wczoraj was zaczęłam nadrabiać i odpisywać i zasnęłam.. a mąż mi wyłączył kompa i bb :/

ale jestem zła.. ale za to dzisejszy dzien nadrobię rano bo idę na seans filmowy :-p
aha chyba widziałam nową mauśke.. witam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry