reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
wesolo wam widze:-D:-D....Anineczko a zdjecie boskie:-D...
Caluski dla Jeremiaqszka i Dominiczki;-):-)
Lubiczanko
fotki nie widze:no:

mlody mi wyciagnal z pod zlewu rekawiczki gume...npompowalam mu dwie i ma dwa balony,patrze a on przed chwila wyciagnal wszystkie z pudelka i mowi"dmuchaj mi balony,ja bede gral...ale bede mial duzo balonow i duzo zabawy"...mialam na koncu jezyka, zeby powiedziec ze od dmuchania to jest tatus:rofl2::-p

pogoda boska:baffled:

dziewczeta, mam palacy problem...
niee wiecie, gdzie w irl mozna kupic ubranka dla wczesniakow????
bo znajomym meza urodzila sie dziewczynka o duzo za wczesnie, a z wlasnego doswiadczenia wiem ze dla mikroskopijnych dzieci o ubranka trudno...
zgodnie z tradycja dziecka nie zmierzyli wiec nie wiemy ile ma wzrostu, miesci sie podobno na dloniach, a wazy cos kolo 900g ...
i tak bardzo mi jej szkoda.... i pomyslalam sobie, ze jej rodzice nieprzygotowni na malenstwo jeszcze byli, wyprawki za bardzo nie maja, to mozna by im znalesc miejsce z ubrankami dla wczesniakow, zeby czasu niepotrzebnie na szukanie nie tracili, bo przeciez maja wazniejsze rzeczy do roboty...
z gory dzieki

Hej bozyszz ogladam wiadomosci i ryczec sie chce jak mozna porwac takie malenstwo i jeszcze matke w leb palnac poprostu szok i juz doba i nic nie slychac,tak b wspolczuje rodzicom:(
Wiecie co kacper po szkole mowi mamo zobacz co ja mam w buzi i patrze a on na zebie mial jakby cukierka przyklejonego tam z tylu no i machnelam reka bo przeciez cukierek mu sie rozpusci a on przy obiedzie mowi dalej mamo wez mi to bo mu przeszkadza jesc i patrze i o zgrozo to jest kawalek dziasla mu tak dynnda i lezy na zebie a co sie okazalo to 6 na dole mu wyszly i to dziaslo tak mu zostalo jak myslicie czy to dziaslo sie jakos wchlonie czy cos bo to strasznie wyglada:(

Ja nie przypominam sobie by moja kuzynka zanosiła ciuszki do szpitala,a Julcia urodziła się z wagą niecałe 700gram.I tak dziecko wyjdzie ze szpitala jak dobije do 2kg,ale faktem jest,że będzie się jeszcze topiła w zwykłych ciuszkach.Koleżanka ma jeszcze czas by porobic sobie zakupy.Pewnie będą chcieli tylko by jak wyjdzie ze szpitala by ściągała sobie mleko i zawoziła małej.
Faktem jest,że Julka urodziła się w Galway.I powiedź koleżance,żeby się za bardzo nie zamartwiała bo straci mleko.A dzidzi urośnie zdrowa :tak: Nasza Julka ma już 6 lat i rezolutna z niej pannica :tak:

dzieki sliczne za liknki, juz ogladam:)
a z ciuszkami dla maluchow to naprawde tu klopot, bo jak moj maluch sie urodzil taki miniaturowy (46cm w terminie) to nawet te dla wczesniakow wisialy na niej jak na wieszaku... i jeszcze teraz ma niektore rzeczy dla noworodkow dobre.... a to juz tyle miesiecy chodzi w za luznych ubraniach jak lump :)

dzieki sliczne za liknki, juz ogladam:)
a z ciuszkami dla maluchow to naprawde tu klopot, bo jak moj maluch sie urodzil taki miniaturowy (46cm w terminie) to nawet te dla wczesniakow wisialy na niej jak na wieszaku... i jeszcze teraz ma niektore rzeczy dla noworodkow dobre.... a to juz tyle miesiecy chodzi w za luznych ubraniach jak lump :)

:-D:-D:-D:-D
Biola-no dzieją się różności na świecie-niestety i te straszne:(trzymam kciuki aby dziecko jednak wróciło do domku:tak:
Anineczko-o tak właśnie...:tak:

reklama
Lubiczanko u nas tez pada:wściekła/y:
Ewelcia to synus ma pomysły,zywe dziecko.:-)
Crea takie ubranka dostaniesz w mothercare,w Tesco :tak:
Biola tez dzis czytałam na tvn o tej dziewczynce,co zostala porawana.Az serce sciska człowiekowi.Co to za bandziory.
Ciesze sie bardzo,bo dzis kuzynka mi napisala ze przylatuje do Nas w odwiedzinki.:tak::-D
Moj baczek wstał wypił mleczko,teraz sie bawi.Pozniej Aniaa ma z familia przyjsc do Nas.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry