reklama

Mamy z Irlandii!!

Jeśli tylko katar to nie masz czym sie martwić i przywiez ją do nas. No a nad wóziem sie zastanawiam choć mała ma 2 pchacze i nie za bardzo chce z nimi chodzić.
Wczoraj mieliśmy fajna sytuację bo Zuzia zapomniała się i staneła przy zabawkach i przekładała coś z rączki do rączki i w pewnym momencie popatrzyła sie na mnie i zorientowła sie, że stoi iii klap na pupcię.:-D

O Anię się nie martwię tylko o Zuzię, ale poza katarem niby nic jej nie jest, dzisiaj już jest lepiej. No chyba że M będzie miał wolne, bo coś wspominał, że sobota może być wolna. Jeszcze Ci dam znać co i jak. Teraz coraz więcej będzie takich sytuacji, że stanie:-), super, ciotka jest z Zuzanki dumna.

reklama
helloł

Tichonek
a ta co Cię badała to jakiej narodowości ? Ci powiem , że takie tam pier******enie :-D

AsienkoM teraz Zuzinka "się puści" tylko patrzeć :tak:

asieńko_r
oby to tylko lekki katarek

ewelcia
i u Szyma żeby sie nic nie wykluło;-)

anineczka haaaaloooo jak chłopcy Twoi?

Margaritta Irlandka,ja mam GP Irlandczyka:tak:A ja się z nią zgadzam:tak:Właśnie taki cel sobie założyłam jaki ona mi podała:tak:Dokładnie taką samą prawidłową wagę mi podała jak miałam przed przyjazdem do Irlandii a Ty tam angielski studiujesz a nie medycynę więc spadaj,się nie znasz:dry::-D

witam wieczornie:tak:

:tak:dostałam rachunek za internet w o2 i od razu napisałam wypowiedzenie umowy:tak:95e:wściekła/y:znowu:wściekła/y:a nawet 10GB nie zużyłam:no:a mam 15:baffled:zobaczyli ze jeden opłaciłam to czemu następnego jej nie wysłac:wściekła/y:
ale zamówiłam juz nowy z eircomu,rachunki stałe będą bo używac tel. nie będziemy:no:

potem poczytam bo byłam na basenie i zmęczona jestem:baffled:

Katrina fajniutko wyglada twój brzusio.:tak:
MartaF my mamy internet z eircomu,jest oki.:tak:
A my niedawno wróciliśmy z Tesco,byliśmy na zakupach spożywczych.Kurcze dosyc dzis ludzi było nawet.
Dobra trzeba isc smyka wykąpac i połozyc spac.

reklama
Marta-ja też padam:)
Dziś solówa była,ale w 40minut zrobiłam te swoje 5.5km:))))))i nawet więcej truchciku niż marszu było-padam na mordkę;))))Niestety nie sprostałam swojemu planowi,ale to nie dlatego,że nie czułam się na siłach,co raczej stracha miałam:zawstydzona/y:
Katrina-ja Ci dam wieloryba!!!!Tożto chudzina jakaś z piłeczką z przodu:tak:
Tichonek-12kg????Wszystko wszystkim,ale jak na moje oko to o jakąś połowę za dużo-serio(a po co miałabym kłamać,skoro w jednym teamie gramy:confused::tak:)
Gliwa-udane zakupki?
Ewelcia-cokolwiek by to nie było(kaszel),to ważne,że śladu po nim nie ma:tak:
Pewnie już nie będę zagladac,więc miłego wieczorku i spokojnej nocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry