Witam.
Piosenkarka witaj.Ja wiem ze istnieje taka mozliwosc zeby tlumacz byl przy porodzie, bo jak ja rodzilam to byla jedna para, taka starsza troche i byla z nimi tlumaczka caly czas, na porodowke tez weszla.
Ale co, gdzie, jak nie wiem.
Anineczko wbrew pozorom niektorzy potrzebuja pomocy jezykowej, nawet na porodowce.
Ja tez nie wiem czy nie byla bym wystraszona gdybym nie umiala jezyka i nie miala przy porodzie meza.Dodatkowy stres..
Wiec skoro istnieje taka mozliwosc, czemu nie skorzystac? A jak wydarzy sie cos niespodziewanie?
Nam jest latwo powiedziec bo jestesmy juz tu kilka lat i sobie radzimy, ale dla kogos kto dopiero przyjechal i wybiera sie na porodowke nie jest to latwe.
Lubiczanka czytam twoj post i oczom nie wierze.Ty chesz dalej biegac???
Dziewczyno chcesz sobie krzywde zrobic?? Szoruj do lekarza! I zwolnij tępo! No!!
O
No a tak poza tym to nic ciekawego:-)No moze tyle ze Dowiedzialam sie ze wata cukrowa ma kolor pinkowy a truskawki sa niedobre bo slone i niepocukrzone.
Borowki sa ochydne bo sa ciemne
No i do tego wszystkiego : nie lubie zelkow bo sa obrzydliwe bo sie trzesa
Kisiel i budyn tez jest wstretny bo obslizgly i tez sie trzesie
A na koniec przed snem uslyszalam: Mamusiu kocham cie, obiecuje ci ze bede zdrowo jadl, bo jestem troche chudy i nie mam brzucha to bede jadl codziennie jedno jablko !