reklama

Mamy z Irlandii!!

Tak się przyjrzeliśmy z M pralce i coś nam się widzi, że trzeba będzie nową:no:, bo aż chodzi cała, rusza się i jakieś dziwne wybrzuszenie jej się zrobiło. Już widzę minę landlorda:no::-p:baffled:

reklama
lubiczanka byla w szpitalu dzisiaj:tak:

dzięki za zyczenie zdrówka dla Szymka:tak:coś i mnie połamało,myślałam ze to zmęczenie ale jest mi strasznie zimno a w domu pali sie od ra:baffled:na

My po spacerku,pochodzilismy dosyc długo.:tak:Igorek spał na dworzu jak susełek.Kupiłam mezulkowi prezencik na Walentynki.:-)Dzis kuzyneczka serwuje obiadzik.
Lubiczanko jak tam?
MartaF oby Cie choroba nie dopadła.
Zmykam serial mój leci.

ale ze mnie gapa Marta zdrowka dla synka no i dla Ciebie

Jakies 20 minut tem wrocilam prezent dla meza kupiony pochodzilam sobie po sklepach kilka rzeczy upatrzylam teraz tylko czekam jak J bedzie mial wolne :-Dno i oczywiscie mialam tylko prezent kupic a skonczylo sie na tym ze kilka rzeczy wiecej kupilam w tym spodnie dla Naci w name it ,szkoda ze taki malych dla Lenus nie bylo :)
Lubiczank no i co z tym Twoim kolanem?

anineczko się nie nabijam no- ino sama nie umiem sobie tego wyobrazić :-D I zapomniałam w poprzednim poście o najważniejszym... piękną pamiątkę macie w postaci tej sesji.. normalnie coś wspanialego- wyglądacie wszyscy superancko, a chlopcy Twoi najmłodsi- ehhh:rolleyes2: a teraz proszę o małe szczegóły tzn.cena , miejscówka i takie tam.

Tichonek - zapomniałam o tym obiedzie- proponuj mu zajęcie się nim częsciej :-D a mogę sobie z niego trochę podśmie***ujki zrobić? :sorry2::-D

Moja Martysia tez ma wolny tylko piatek i sobote a Niki... hmmm- nie wiem w sumie,ale chyba wcale :sorry2:

kamcia
- ta stronka fajowa;-)

Margaritta możesz,a nawet musisz:-D
Różnie to z tymi szkołami:sorry2:Radek ma wolne w czwartek i piątek:sorry2:
...A dziś wywiadówka o 20:00:sorry2:...To się dowiemy czegoś ciekawego:-p
Pamiętacie,że przyszły czwartek to ten tłusty?:-D
Lubiczanko no i co tam w szpitalu się dowiedziałaś?Dawaj tu do nas bo my ciekawe:sorry2:

...No i dopiero dojrzałam teraz!:szok:
Margaritta
dla Nikusi wszystkiego najpiękniejszego!!!

Ostatnia edycja:
hej Dziewczynki:)
w szpitalu byłam z Dawidem-zdjęli mu gips,ale ma chodzić o kulach i za 3tyg.kontrola:baffled:
i teraz z tego,co pamiętam
Gastone-ale się już masz z tym Maxiem:szok:
AsieńkoR-łeeee-szkoda praleczki...ale w sumie fajnie będzie mieć nowy sprzęt;-):-D
AsieńkoM-zdrówka Zuzi:sorry2:
Aaniu-no to dzień zaliczony do udanych-ach te zakupki;)))
Marta-Wam też zdrowia
Anineczko-kwiatuszku Ty;)Jak się dowiedziałam moje też do środy chodzą-ale z jakiej okazji to wolne??
Margaritta-bardzo się cieszę,że się tak wspaniale wybawiłaś:tak::-)A Nikusi Twej przecudnej wszystkiego co najlepsze,najsłodsze i najwspanialsze
mis_i_serce_ze_wstazka.gif

Tichonek-no chyba J namówię na takie gotowanie;)))))
Gliwa-co tam?Jak zakupki w Nas?
Ewelcia-i wpadłaś na jakiś pomysł walentynkowy?
Kasiuleczko-wczoraj kupiłam sobie specialne butki do biegania:tak:
Dziewczynki-jeśli o kolana chodzi-zapytałam lekarki w szpitalu co mam na nie poradzić,bo chodzić nie mogę i...mam przeczekać,więc nic nie poradzą...Ja zawiesiłam bieganie-póki co na tydzień,ale...kupiłam dziś zumbę na kinecta i dawaj-godzinka wyginania za mną:tak:
Jutro muszę coś extra na obiad wymyśleć:baffled:
Tymczasem brykam Mikusię wypluskać-a Wam miłego wieczorku

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry